Στην Αθήνα για το επόμενο βήμα

Τις τύχες του στην Αθήνα σκοπεύει να δοκιμάσει ο Βύρωνας Βάτσιος, με τον νεαρό ταλαντούχο γκαρντ να ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο Βύρωνας Βάτσιος...

Τις τύχες του στην Αθήνα σκοπεύει να δοκιμάσει ο Βύρωνας Βάτσιος, με τον νεαρό ταλαντούχο γκαρντ να ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Βύρωνας Βάτσιος αποτελεί ένα από τα επόμενα next big thing του ελληνικού πίνακα, με τον Ηπειρώτη γκαρντ να αγωνίζεται τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στα τμήματα υποδομής του ΑΓΣΙ, με τον οποίο κατέκτησε και το πρωτάθλημα στην κατηγορία του.

Πλέον, σε ηλικία 18 ετών και ενώ ολοκληρώνει τις σχολικές του υποχρεώσεις, ο Βάτσιος αναζητά το επόμενο βήμα στην καριέρα του και σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr έχει ήδη προτάσεις στα χέρια του για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο mvp του τελικού των Εφήβων στην ΕΣΚΑΒΔΕ θέλει να τελειώσει πρώτα με τις Πανελλαδικές και εν συνεχεία να εξετάσει όλες τις περιπτώσεις που έχει, με στόχο να βρεθεί σε μία ομάδα που θα μπορεί αρχικά να βελτιωθεί και εν συνεχεία να βρει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής.

Απο ο basketblog.gr


In this article

Join the Conversation