Η ΚΝΕ Παραμυθιάς για το 2ο τουρνουά μπάσκετ 3on3

Μετά την μεγάλη επιτυχία του περσινού τουρνουά μπάσκετ 3on3 που ήταν αφιερωμένο στον αγώνα κατά των ναρκωτικών και συμμετείχαν 130 ερασιτέχνες αθλητές από την Παραμυθιά και όλη την...

Μετά την μεγάλη επιτυχία του περσινού τουρνουά μπάσκετ 3on3 που ήταν αφιερωμένο στον αγώνα κατά των ναρκωτικών και συμμετείχαν 130 ερασιτέχνες αθλητές από την Παραμυθιά και όλη την Ήπειρο, η ΚΝΕ και το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος διοργανώνουν φέτος το 2ο τουρνουά.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην εξάρτηση της νεολαίας από το διαδίκτυο και τις ηλεκτρονικές συσκευές επικοινωνίας.  Έτσι πέραν των αθλητικών δραστηριοτήτων θα υπάρχει έντυπο υλικό αλλά και ομιλία ειδικευμένου επιστήμονα του ΚΕΘΕΑ σχετικά με τον διαδικτυακό εθισμό.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι ομάδες θα χωριστούν σε 3 κατηγορίες. Στην πρώτη κατηγορία έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά που φοιτούν στο Δημοτικό. Στην δεύτερη παιδιά Γυμνασίου και στην τρίτη όλοι οι υπόλοιποι.

Τα παιδιά που ολοκληρώνουν την 6η Δημοτικού εγγράφονται στην δεύτερη κατηγορία και παιδιά που ολοκληρώνουν την 3η Γυμνασίου στην τρίτη κατηγορία.

Οι αγώνες των 2 πρώτων κατηγοριών θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 21 Ιούνη.

Η συμμετοχή είναι ασφαλώς δωρεάν.

In this article

Join the Conversation