“Πανχορευτικό” κάλεσμα του ΦΟΠ στους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους, για την εκδήλωση της Κυριακής “Σήμερα γάμος γίνεται”

Ανοιχτή πρόσκληση προς τα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων του δήμου Σουλίου απευθύνει ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς, για συμμετοχή στην μουσικοχορευτική εκδήλωση της Κυριακής “Σήμερα γάμος γίνεται”. Όπως...

Ανοιχτή πρόσκληση προς τα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων του δήμου Σουλίου απευθύνει ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς, για συμμετοχή στην μουσικοχορευτική εκδήλωση της Κυριακής “Σήμερα γάμος γίνεται”.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα, η συγκεκριμένη εκδήλωση με έντονο λαογραφικό ενδιαφέρον, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ενδυναμωθούν οι σχέσεις των πολιτιστικών συλλόγων, οι οποίες έτσι και αλλιώς βασίζονται στο κοινό ενδιαφέρον  για την μουσική και χορευτική παράδοση του τόπου.

“Καλούμε τους τοπικούς συλλόγους Αμπελιάς, Βελλιανιτών, Γαρδικίου, Γκρίκας, Ελευθεροχωριτών, Ζερβοχωρίου, Καρβουναρίου, Κρυσταλλοπηγής,  Ξηρολοφιτών, Παγκρατίου, Πετουσίου, Πλακωτής, Ραχουλιωτών, Αγοράς, Ψάκκας, Πολυδροσιτών,  Ελαταριάς, Γκρίκας, Καρυωτίου, Προδρομίου, Καλλιθέας και Φροσύνης, να ανηφορίσουμε ολοι μαζί το βράδυ της Κυριακής στην Κατασκήνωση Παραμυθιάς, να ξαναγυρίσουμε στα ανέμελα χρόνια της παιδικής μας ηλικίας με το θέατρο σκιών και να απολαύσουμε μια μουσικοχορευτική παράσταση που συνδυάζει την παράδοση και την τέχνη” καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Φιλοπροοδου Ομίλου Παραμυθιάς.

To ραντεβού, το βράδυ της Κυριακής στις 21:00 στην Κατασκήνωση Παραμυθιάς.


In this article

Join the Conversation