ΛΑ.ΑΑΣ Θεσπρωτιας: Ανεπιθύμητος στον τόπο μας ο Αμερικανός πρέσβης

Eκπρόσωπο της πιο δολοφονικής ιμπεριαλιστικής μηχανής του πλανήτη, χαρακτηρίζει τον Τζέφρι Πάιατ, η Λαική Αντισταση Θεσπρωτίας

Με πανηγυρισμούς από τους τοπικούς και κυβερνητικούς παράγοντες αναμένεται η παρουσία του Αμερικανού πρέσβη και της κουστωδίας του στα εγκαίνια μουσείου στο Λια, η Δευτέρα 13/8, το οποίο χρηματοδοτείται από τον Υφαντή-της βιομηχανίας αλλαντικών-και «προμοτάρεται» από τον γνωστό αντικομμουνιστή Γκατζογιάννη.

Ο εκπρόσωπος της πιο δολοφονικής ιμπεριαλιστικής μηχανής του πλανήτη Τζ. Πάιατ, που μετατέθηκε στην Ελλάδα μετά τις «επιτυχίες» του στην ανάφλεξη του εμφυλίου στην Ουκρανία, έρχεται στην ιστορική Μουργκάνα, στον τόπο που πριν 70 χρόνια ακριβώς πότισε ο λαός μας με το αίμα του στον αγώνα του για ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ ενάντια στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, για να θυμίσει ακόμα μια φορά ποιος κάνει κουμάντο στη χώρα, σε ποιανού το άρμα είναι δεμένη και ποια συμφέροντα είναι ταγμένη να υπηρετεί.

Δε χάνει ευκαιρία ο Αμερικανός πρέσβης να αλωνίζει και να κάνει υποδείξεις για το πώς θα εξυπηρετηθούν καλύτερα τα φιλοπόλεμα σχέδια των ΗΠΑ.(Έχει αποκαλέσει τη χώρα μας «μεντεσέ» προώθησης των συμφερόντων τους στην περιοχή).

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όλο το αστικό πολιτικό προσωπικό μαζί με τα μνημόνια φτώχειας και εξαθλίωσης που υπογράφουν, στέκονται προσοχή και αλυσοδένουν το λαό και τη χώρα, μετατρέποντάς τη σε ορμητήριο των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών στην περιοχή της νοτιανατολικής Μεσογείου.

Στρατιωτικές βάσεις παντού, άξονες συνεργασίας με τα αιματοβαμμένα καθεστώτα του Ισραήλ και της Αιγύπτου, αποστολές στα Βαλκάνια, ενεργειακοί αγωγοί, σφραγίζουν την ενίσχυση των αμερικανικών γεωπολιτικών συμφερόντων, οξύνουν παραπέρα τον ανταγωνισμό τους με τους άλλους ιμπεριαλιστές (Ρωσία, ΕΕ, Κίνα) και φέρνουν το λαό μας και όλους τους λαούς των γειτονικών χωρών αντιμέτωπους με νέα δεινά και συμφορές.

Eργαζόμενοι, νεολαία και λαϊκές μάζες καλούνται να πληρώσουν το βαρύ τίμημα τoυ φιλοαμερικανισμού της υποτέλειας και της ολοένα και μεγαλύτερης πρόσδεσης στις επιταγές των εμπρηστών του πολέμου. Οι λαοί δεν είναι αναλώσιμοι! Έχουν τη δύναμη να αντισταθούν στις πολιτικές της εξάρτησης, της φτώχειας και του πολέμου. Με την κοινή αντιιμπεριαλιστική πάλη τους να σπάσουν τις αλυσίδες και να χτίσουν την ειρήνη.

ΕΞΩ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ

ΕΙΡΗΝΗ, ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

EΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!