Κατσης για μόνιμες προσλήψεις στους δήμους: Ο κ. Μητσοτάκης ως υπουργός τις είχε καταργήσει

... δίνουμε καθημερινά τη μάχη για την αποκατάσταση των αδικιών στον αντίποδα της προηγούμενης καταστροφικής συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου...

Μετά την πρόσφατη συνάντηση με τον Υπουργό Πάνο Σκουρλέτη και τους δημάρχους Ηγουμενίτσας και Αρταίων στις 11 Ιανουαρίου, είχα θέσει την ανάγκη να συμπεριληφθεί και η Θεσπρωτία στις προσλήψεις που προγραμματίζει η κυβέρνηση, οι οποίες αφορούν τις ΔΕΥΑ.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ο κ Σκουρλέτης έκανε πράξη την δέσμευσή του με πρόσφατη απόφασή του και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για κενές οργανικές θέσεις που ο κ. Μητσοτάκης ως Υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά είχε καταργήσει με νόμο, τις οποίες και επαναφέραμε με την έγκριση του αναθεωρημένου οργανογράμματος της ΔΕΥΑΗ».

Πλέον γίνεται πράξη και αναμένεται τις επόμενες ημέρες η προκήρυξη από τον ΑΣΕΠ καθώς έχει σταλεί ήδη στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Δείτε τους φορείς και τις ειδικότητες:

Δίνουμε καθημερινά τη μάχη για την αποκατάσταση των αδικιών στον αντίποδα της προηγούμενης καταστροφικής συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου.

Σημείωση: Στην Θεσπρωτία προβλέπονται 12 θεσεις στην ΔΕΥΑ Ηγουμενιτσας

In this article

Join the Conversation