Με συμμετοχή πλήθους θεατών το 9ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών Φωτικαίων Γαία +φωτογραφιες & βιντεο

Παραδοσιακούς χορούς και μουσική παρουσιάσαν στους περισσότερους απο 1000 θεατες τα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων Καλλιθέα Ιωαννίνων, Αγοράς-Παγκρατίου, καθώς και του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς

Με συμμετοχή πλήθους θεατών (περισσότεροι των 1000) πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο πρώην δημοτικό σχολείο Bvlgari το 9ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών Φωτικαίων Γαία, απο τον Φιλοπρόοδο Ομιλο Παραμυθιάς

Παραδοσιακούς χορούς και μουσική παρουσιάσαν τα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων Καλλιθέα Ιωαννίνων, Αγοράς-Παγκρατίου, καθώς και του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς.

Την ενεργη συμμετοχή του κόσμου της Παραμυθιάς στην υλοποιηση του αναπτυξιακού προγράμματος του ομίλου, ζήτησε κατα την διαρκεια του χαιρετισμού του, ο πρόεδρος του ΦΟΠ Νίκος Γώγος. Χαιρετισμο επισης απηύθυναν, η αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού και παιδειας Αντιγόνη Φίλη καθώς και ο προεδρος του Ν.Π. Αρωγή του δήμου Σουλίου Γιάννης Γώγος.

Μετά την παρουσιαση των χορευτικών προγραμμάτων, ακολούθησε και ειναι σε εξελιξη μεγαλο παραδοσιακο πανηγυρι.

Δειτε φωτογραφιες και βιντεο απο τις κάμερες των Λευτέρη Τζώρτζη, Αλέξανδρου Δήμα, Παναγιώτη Τσουμέτη, Γιάννη Μπάρτζα και Νικολα Κατσιου.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!