Κάτσης απο το περιπτερο του επιμελητηρίου στην ΔΕΘ: Καινοτόμες & εξωστρεφείς ιδέες απαιτεί το νέο παραγωγικό μοντέλο

"Μια προσπάθεια εξωστρεφής, ανοίγματος σε νέες αγορές και επιδιώκοντας νέες συνεργασίες. Τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!"

Περιήγηση στα περίπτερα της 83ης ΔΕΘ, όπου το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας είχε μια εξαιρετική παρουσία, με τοπικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και τους ιχθυοκαλλιεργητές της περιοχής,to πραγματοποιησε ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης!

“Μια προσπάθεια εξωστρεφής, ανοίγματος σε νέες αγορές και επιδιώκοντας νέες συνεργασίες. Τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία! Η έκθεση είχε για πρώτη φορά 120 νεοφυείς επιχειρήσεις, κατ’ εξοχήν από νέους ανθρώπους, που επιμένουν να κάνουν πράξη τις ιδέες τους μένοντας στη Χώρα με ιδέες καινοτόμες και ιδιαίτερα εξωστρεφείς. Αυτό είναι το παραγωγικό μοντέλο που θα βγάλει οριστικά και αμετάκλητα τη χώρα από την κρίση, επενδύοντας σε ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο με έμφαση στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και την έμπρακτη στήριξη πολιτείας για ανάσχεση του brain drain, με φοροαπαλλαγές και εισφοροαπαλλαγές για όσους ξενιτεμένους αποφασίσουν να επιστρέψουν στην πατρίδα, όπως ανακοίνωσε χθες στα εγκαίνια ο και Πρωθυπουργός. Και αυτό το στοίχημα, με στοχευμένες παρεμβάσεις, θα το κερδίσουμε” ανέφερε ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!