Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας για τα αποτελέσματα εκλογών του υπηρεσιακού συμβουλίου

Ποιοι εκλέχθηκαν

Μεγάλο ποσοστό της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ», Παράταξης που πρόσκειται στη Συνδικαλιστική Ανατροπή στους ΟΤΑ.

Εκλέχθηκαν:
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ :1 Τακτικό μέλος και 1 Αναπληρωματικό στους μονίμους με 79 ψήφους,
ΔΑΣ ΟΤΑ : 1 Τακτικό μέλος και 1 Αναπληρωματικό.

Οι Συνάδελφοι που εκλέγονται είναι:
ΘΩΜΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ (Μάκης) 26 ψήφοι
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΠΑΣ 22 ψήφοι

Στους Υπαλλήλους με σχέση Ι.Δ.Α.Χ. οι στηριζόμενοι Μεμονωμένοι Υποψήφιοι πήραν 18 ψήφους, επί συνόλου Έγκυρων Ψηφοδελτίων 94 (8 Άκυρα).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους, που είχε ως αποτέλεσμα την εκλογή Εκπροσώπων με το ψηφοδέλτιο μας ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στις εκλογές του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες ανεξάρτητα τί επέλεξαν να στηρίξουν.

Ευχαριστούμε επίσης τους συναδέλφους των εφορευτικών επιτροπών που είχαν το βάρος της διεξαγωγής των εκλογών, μια διαδικασία που κύλισε ομαλά, γρήγορα και χωρίς προβλήματα.

Δεσμευόμαστε πως στο πλαίσιο της λειτουργίας του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, οι εκπρόσωποί μας θα λειτουργήσουν προς όφελος του συνόλου των εργαζομένων του Δήμου, ελέγχοντας τις αποφάσεις της Διοίκησης και περιορίζοντας τις όποιες «εξωθεσμικές» παρεμβάσεις για τα κρίσιμα ζητήματα που τα Υπηρεσιακά Συμβούλια το επόμενο χρονικό διάστημα θα κληθούν να εξετάσουν και να αποφανθούν.

Προσωπικά θα ήθελα να Ευχαριστήσω όλους τους Υποψηφίους της Παράταξής μας που έδωσαν Ευγενικό Αγώνα και πιστεύω ότι όλοι μαζί δίνουμε την Υπόσχεση πως θα πορευτούμε και στο εξής Ενωμένοι!

Τέλος ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Αν. Γ.Γ. της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Γιάννη Τσούνη, που παρευρέθηκε και μας στήριξε στον Αγώνα μας!
Είναι τιμή μας που η Ομοσπονδία ξαναβρέθηκε στον τόπο μας και προσδοκούμε στενή Συνεργασία, Ενημέρωση και Κοινούς Αγώνες!

Σας Ευχαριστούμε πολύ!!!
Η Συντονιστική Επιτροπή της Παράταξης

In this article

Join the Conversation