Ανακοίνωση της πολιτικής προστασίας του δήμου Σουλίου

Μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις και συμμόρφωση με τις οδηγείς της ΕΛΑΣ και της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Ελλάδος

Η πολιτική προστασία του δήμου Σουλίου, με αφορμή την επιδείνωση του καιρού και τις χιονοπτώσεις που είναι σε εξέλιξη,  συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων.

Οι δημότες και επισκέπτες, εποχούμενοι και πεζοί, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων και των πεζοδρομίων.

Σε κάθε περίπτωση, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να έχουν υπόψη τους πως οι οδικές συνθήκες θα επιδεινωθούν κατά τη διάρκεια του τριημέρου, ιδιαίτερα μετά τη δύση του ηλίου.

Μεγάλη προσοχή και συμμόρφωση με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας για την απαγόρευση κυκλοφορίας και την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων καθώς και με τι οδηγίες της γραμματείας πολιτικής προστασίας Ελλάδος.

Για τον ασφαλή σχεδιασμό των μελλοντικών μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από Έκτακτα Δελτία Επιδείνωσης Καιρού

Η πολιτική προστασία
του δήμου Σουλίου

Συνεχής ενημέρωση για την χιονόπτωση στην Παραμυθιά, από εδώ

In this article

Join the Conversation