Πρόσκληση απο την Π.Η. για συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού

Σε IFT, ITB αι ΜΙΤΤ

Η Περιφέρεια Ηπείρου το δίμηνο Φεβρουαρίου – Μαρτίου, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της για τη στοχευμένη προβολή της Ηπείρου, προτίθεται να συμμετάσχει στις παρακάτω διεθνείς εκθέσεις:

Έκθεση I.F.T. στο Βελιγράδι το διάστημα 21-24/2/2019 σε περίπτερο του Ε.Ο.Τ. Λόγω των νέων οδικών αξόνων που κατασκευάστηκαν το κοινό της Σερβίας έχει αναπτυσσόμενο ενδιαφέρον για την Ήπειρο. Η Περιφέρεια συμμετέχει σε αυτή από το 2014.
Έκθεση Ι.Τ.Β. στο Βερολίνο το διάστημα 8-12/3/2019 σε περίπτερο του Ε.Ο.Τ. Η μεγαλύτερη έκθεση της Γερμανίας, από την οποία η περιοχή δέχεται πολλούς επισκέπτες.
Έκθεση Μ.Ι.Τ.Τ. στη Μόσχα το διάστημα 12-14/3/2019 σε περίπτερο του Ε.Ο.Τ. Η συμμετοχή μας αποβλέπει στο διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον του ρωσικού κοινού, ιδιαιτέρως για το θρησκευτικό τουρισμό.

Όπως και σε όλες τις εκθέσεις, η Περιφέρεια Ηπείρου θα φιλοξενήσει δωρεάν στο περίπτερό της, τους τουριστικούς φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην αποστολή και οι οποίοι θα πρέπει να το δηλώσουν στο e-mail: [email protected]ως:

1..την Παρασκευή 8-2-2019 για την Έκθεση I.F.T. στο Βελιγράδι

2. την Παρασκευή 15-2-2019 για την Έκθεση Ι.Τ.Β. στο Βερολίνο

3. την Παρασκευή 15-2-2019 για την Έκθεση Μ.Ι.Τ.Τ. στη Μόσχα

Επισημαίνεται ότι το λιτό ύφος των περιπτέρων του Ε.Ο.Τ. δεν επιτρέπει την ανάρτηση ταμπλό ιδιωτών στον εκθεσιακό χώρο.

Επίσης, ως τις παραπάνω ημερομηνίες, μπορούν να προσκομίσουν στην υπηρεσία (γραφείο 143) διαφημιστικό υλικό, για να διανεμηθεί από τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Ηπείρου.

Το Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας έχει απευθυνθεί στα κατά τόπους Επιμελητήρια, ως και τις επαγγελματικές ενώσεις, προκειμένου με τη σειρά τους να ενημερώσουν τα μέλη τους για τις ανωτέρω εκθέσεις.

In this article

Join the Conversation