Γιώργος Ντάγκας | Γιατί με τον Νίκο Αθανασίου

Διέκρινα, εκτός από έναν δραστήριο, εργατικό, έντιμο άνθρωπο και την ικανότητα του να επικοινωνεί και να συνεργάζεται με όσους προέρχονται από διαφορετικές κομματικές, & επαγγελματικές ομάδες.

Η νέα ενισχυμένη αυτοδιοίκηση , που θεσμοθετήθηκε με τον <<ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ>> είναι μια πραγματικότητα , στην οποία καλούμαστε όλοι οι πολίτες ,να δραστηριοποιηθούμε για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και τις νέες προκλήσεις σωστά και αποτελεσματικά.

Μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε τον Δήμο μας , προς την σωστή κατεύθυνση , για ένα καλύτερο μέλλον με σχέδιο ,γνώση, σύγχρονες και καινοτόμες δράσεις, και πάνω απ όλα, διάλογο , διάλογο ανοιχτό και διαρκή με την κοινωνία.

Γνωρίζοντας τις μεγάλες δυσκολίες , απαιτήσεις και προκλήσεις , πήρα την απόφαση να συμμετέχω ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος , στο συνδυασμό του κ Νίκου Αθανασίου.

Στο πρόσωπο του Νίκου διέκρινα εκτός από έναν δραστήριο, εργατικό, έντιμο άνθρωπο, και την ικανότητα του να επικοινωνεί και να συνεργάζεται δημιουργικά με άτομα που προέρχονται από διαφορετικές κομματικές, επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες.

Σ αυτόν τον δύσκολο αγώνα το μοναδικό μου όπλο είναι η καθημερινή τριβή κι επαφή με τους συνδημότες μου.

Σεμνά και ταπεινά όπως με δίδαξε η οικογένεια μου, θα πορευτω έως το τέλος αυτού του δρόμου,. Ζητώ από σας να με στηρίξετε και να με ψηφίσετε στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Με αγάπη και ΣΕΒΑΣΜΌ προς όλους σας.

Γεώργιος ΝΤΑΓΚΑΣ του Ηρακλή

In this article

Join the Conversation