O γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ Θεσπρωτιας για το έκτακτο συνέδριο στις 31.03

Με ψηφοφορία οι συνεδροι. Εκλογές σε κάθε δήμο

Σύμφωνα με την εγκύκλιο Νο10 που εξέδωσε ο Γραμματέας ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής, Έκτακτο Συνέδριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) στον Πειραιά.

Οι κανόνες που θα ισχύσουν για τη συμμετοχή των μελών του Κινήματος Αλλαγής στη διαδικασία εκλογής συνέδρων κωδικοποιούνται ως εξης:

– Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στα “Εκλογικά Κέντρα” (ένα για κάθε Τ.Ο.) που θα ανακοινώσει η Κ.Ε.Ε. μετά από εισήγηση των αντίστοιχων Ν.Ε. για κάθε περιοχή.
– Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι αναγράφονται στο μητρώο μελών του Κινήματος Αλλαγής και όσοι εγγραφούν ηλεκτρονικά μέχρι την 15/2/2019 και ώρα 20:00.
– Μέχρι την ίδια ημερομηνία επίσης 15/2/2019 τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής μπορούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Κινήματος Αλλαγής kinimaallagis.gr, να διορθώσουν-επικαιροποιήσουν-συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία στο μητρώο μελών.
– Η κάθε εγγραφή συνοδεύεται από καταβολή αντιτίμου τριων (3) ευρώ.
– Για την άσκηση του δικαιώματος ψήφου όλα τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής θα καταβάλλουν δύο (2) ευρώ.
– Οποιοδήποτε μέλος του Κινήματος Αλλαγής μπορεί να είναι υποψήφιος για εκλογή του ως Σύνεδρος για το Συνέδριο.
– Η υποβολή υποψηφιότητας από τα γραμμένα στο μητρώο μέλη κατατίθεται είτε μέσα από την ιστοσελίδα είτε στις κατά τόπους Ν.Ε. που θα τις διαβιβάσουν στην Κ.Ε.Ε.
– Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων λήγει τα μεσάνυχτα της 20 Φεβρουαρίου 2019.

Οι εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019.

Ο Γραμματέας
Κινήματος Αλλαγής Θεσπρωτίας
Κάτσινος Μιχάλης

In this article

Join the Conversation