Κώστας Στεφάνου | Με το Νίκο Αθανασίου για 1 ΜΕΛΛΟΝ γεμάτο ελπίδα, πρόοδο, αξιοκρατία & σταθερότητα

Ζητώ τη στήριξη σου, για να είμαι δίπλα σου, να πορευθούμε μαζί, μέσα από κάθε εμπόδιο, στα μονοπάτια που θα μας χαρίζουν χαμόγελα, υγεία, κοινωνική ευεξία και προκοπή

Αγαπητοί συμπολίτες και αγαπητές συμπολίτισσες,

Με την αναφορά μου αυτή, σας κάνω γνωστή την υποψηφιότητά μου, για την διεκδίκηση του αξιώματος του δημοτικού συμβούλου με τη δημοτική παράταξη του υποψήφιου δημάρχου ΝΙΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, για «1 ΜΕΛΛΟΝ» γεμάτο ελπίδα, πρόοδο, αξιοκρατία, σταθερότητα και ένα επίπεδο ζωής ανθρώπινο.

1 «ΜΕΛΛΟΝ» για τον τόπο που με γέννησε και μου προσφέρει το περιβάλλον να ζω και να δημιουργώ ως άνθρωπος.

Έχω εμπειρίες ζωής. Υπήρξα φτωχός και θυμάμαι, άρα γνωρίζω.

Δεν περιμένω να ζήσω από την ενασχόληση μου με τα κοινά. Ψηφίζω ένα πολιτικό κόμμα, όπως και όλοι οι πολίτες ανάλογα με την κρίση μας. Ευτυχώς όμως η κοινωνία μας έχει συνειδητοποιήσει πως η υγεία, η παιδεία, ο αθλητισμός, η εργασία, ο πολιτισμός, η καθαριότητα, το περιβάλλον, η ανθρωπιά και η πρόνοια δεν έχουν χρώμα.

Εκλεγμένος πρόεδρος στο τοπικό διαμέρισμα της Χρυσαυγής το 1983 έμαθα να είμαι συνεργάσιμος και ομαδικός. Η συνεργασία και η ομαδικότητα έχει περάσει μέσα μου και δεν τις απαρνούμαι τώρα. Μέσα από το λειτούργημα μου, ως εκπαιδευτικός, είχα την ευθύνη όλα αυτά τα χρόνια να μεταφέρω στους νέους ανθρώπους αξίες και ιδανικά.

Με σφαιρική γνώση της πραγματικότητας, χωρίς δογματισμό και μονομέρεια, είμαι έτοιμος, να ακούσω απόψεις, να συνθέσω σκέψεις, για να λύσουμε προβλήματα και να πραγματοποιήσουμε με έργα τις ιδέες που έχουμε για το καλό του δήμου μας.

Ζητώ τη στήριξη σου συμπολίτη, συμπολίτισσα, για να είμαι δίπλα σου, να πορευθούμε μαζί, μέσα από κάθε εμπόδιο, στα μονοπάτια που θα μας χαρίζουν Χαμόγελα, Υγεία, κοινωνική Ευεξία και Προκοπή για τον καθένα ξεχωριστά και για όλους μας συνολικά.

Κωνσταντίνος Στεφάνου
Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

In this article

Join the Conversation