Ευχαριστήρια επιστολή της Ένωση Απόδημων Σεβαστού, για τις παρεμβάσεις στο παλαιό δημοτικό σχολείο

Ποιοι συνδράμουν στην προσπάθεια

Κυρίες και κύριοι, αγαπητοί συμπατριώτες πριν από λίγο καιρό ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση της στέγης του παλαιού Δημοτικού σχολείου Σεβαστού.

Η Ένωση Απόδημων ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του προέδρου Σεβαστού κ. Ηλία Τάχια και συνέβαλε οικονομικά στην προσπάθεια αυτή.

Η στέγη είναι ένα μικρό μέρος των συνολικών παρεμβάσεων που απαιτούνται για να αναδειχθεί το σχολείο, το οποίο στα χρόνια της ακμής του φιλοξένησε μαθητές από την ευρύτερη περιοχή της Παραμυθιάς.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Δήμαρχο Σουλίου κα. Μπραίμη Σταυρούλα και τον πρόεδρο Σεβαστού κ. Τάχια Ηλία για τις προσπάθειες που κάνουν για να ολοκληρωθεί.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές που εργάστηκαν για αρκετές ημέρες και ευγενικά θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.

Φίλες και φίλοι κλείνοντας την παρέμβασή μας αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι η Ένωση Απόδημων Σεβαστού στις προσπάθειες που κάνει δέχεται πολύπλευρη και σημαντική υποστήριξη από διάφορους φορείς αλλά και από απλούς ανθρώπους.

Συγκεκριμένα για το σχολείο γίναμε αποδέκτες δυο σημαντικών οικονομικών ενισχύσεων, ο κ. Σπύρου Κώστας προσέφερε το ποσό των 300 ευρώ και η Πολιτιστική Ένωση Παραμυθιωτών το ποσό των 200 ευρώ. Τους ευχαριστούμε και ευελπιστούμε να υπάρξουν και άλλες τέτοιες ενέργειες στο μέλλον.

Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε τα χρήματά τους να πιάσουν τόπο.

In this article

Join the Conversation