Αθανάσιος Αχ. Καρράς | Γιατί με τον Νίκο Αθανασίου

"Με σωστές παρεμβάσεις και στήριξη του τοπικού εμπορικού κόσμου μπορεί να επανέλθει το τραίνο της ανάπτυξης στις ράγες του"

Ως ενεργός ελεύθερος επαγγελματίας τα τελευταία χρόνια, και ιδιωτικός υπάλληλος τα προηγούμενα, έχω διαπιστώσει με θλίψη την παρακμή και την υποβάθμιση του ιδιωτικού και εμπορικού τομέα με τους τοπικούς παράγοντες να είναι ωσεί παρών χωρίς ουσιαστικές παρεμβάσεις.

Μέσα από την καθημερινή εργασία μου γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις δυσκολίες του κλάδου και πιστεύω ότι μόνο με σωστές παρεμβάσεις και στήριξη του τοπικού εμπορικού κόσμου μπορεί να επανέλθει το τραίνο της ανάπτυξης στις ράγες του.

Μεγαλώνοντας τα πρώτα χρόνια της ζωής μου στην Ποταμιά της Γλυκής δίπλα στα νερά του μυθικού Αχέροντα, βλέπω ξεκάθαρα πια το χάρισμα του φυσικού πλούτου που απλόχερα μας δόθηκε να μένει ανεκμετάλλευτο. Απαιτούνται κίνητρα και νέες ιδέες (δημιουργία κάμπινγκ) για την περαιτέρω ανάπτυξη και προώθηση της ομορφιάς και των δυνατοτήτων της ευρύτερης περιοχής με ουσιαστικό σκοπό την δημιουργία νέων θέσεων εργασία.

Η στήριξη των νέων πρέπει να είναι πρωταρχικός σκοπός της νέας δημοτικής αρχής. Μόνο με κίνητρα και ουσιώδεις ενέργειες θα μπορέσουν τα νέα παιδιά να παραμείνουν ενεργά στις τοπικές κοινωνίες και να προσφέρουν μέσα από την εργασία,την ενεργητικότητα και τις νεανικές τους ιδέες.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Αθανασίου, έχοντας μεγαλώσει και ζώντας όλα αυτά τα χρόνια στην τοπική κοινωνία της Παραμυθιάς, είναι ο μόνος που αφουγκράζεται τα προβλήματα και τις απόψεις του κόσμου και μπορεί σε συνεργασία με τους επαγγελματικούς φορείς να δώσει λύσεις σε καίρια και χρόνια ζητήματα.

Ο χαρακτήρας και η ακεραιότητα του με έπεισαν να θέσω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του προσφέροντας στήριξη και συμμετοχή στις προσπάθειες για ανασυγκρότηση.

Ο αγώνας για μια καλύτερη τοπική αυτοδιοίκηση αφορά όλους μας.

Αθανάσιος Αχ. Καρράς
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με τον συνδιασμό “1 Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας

 

In this article

Join the Conversation