Όλα έτοιμα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παρα5 στην Παραμυθιά | 14,15,16 και 17 Ιουνίου

Paramythia XC Open 2019 - Greek League, FAI cat2 | Οδηγίες και αιτήσεις

Όλα ειναι έτοιμα για το Paramythia XC Open 2019, που φέτος οπως ολα δειχνουν θα πραγματοποιηθεί με σύμμαχο τον καλό καιρό.

Ο πανελλήνιος αγώνας αποστάσεων παρα5, κυπέλλου Ελλάδος τετραήμερης διάρκειας (14,15,16,17 Ιουνίου 2019), μαζί με την ημέρα προπόνησης, διοργανώνεται απο τον Ορειβατικό και Αεραθλητικό Σύλλογο Παραμυθιάς, κατόπιν πρότασης στην ΕΑΠ και με την έγκριση της ΕΛ.Α.Ο, και με την συνεργασία του Δήμου Σουλίου

Ο αγώνας προσμετρά στην αξιολόγηση των σωματείων και αποτελεί μερικό κριτήριο για την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδος για το έτος 2020..

Σήμερα Τετάρτη 5  Ιουνίου ειναι η τελευταια ημέρα δηλώσεων συμμετοχής και τα σωματεία που επιθυμούν να λάβουν μέρος με αθλητές τους, στους αγώνες, προλαβαινουν και καλούνται να στείλουν συμπληρωμένο το σχετικό έντυπο.

Όσοι φίλοι πιλότοι επιπέδου ΠΛ, αλλά και Π ή ΠΠ που δεν θέλουν να πετάξουν εντός αγώνα, μπορούν να εγγραφούν ως επισκέπτες και να χρησιμοποιήσουν όλες τις παροχές της διοργάνωσης.

Οι προ-πτυχιακοί, εκπαιδευόμενοι πιλότοι μπορούν να πετάξουν μόνο με παρουσία εκπαιδευτή και αποκλειστικά κάτω από την δική του καθοδήγηση και ευθύνη

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους τρέχοντες αγωνιστικούς κανονισμούς που είναι δημοσιευμένοι στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Αλεξιπτώτου Πλαγιάς. Είναι αγώνας FAI cat2 και δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές επιπέδου Π ή ΠΠ (parapro stage 4 or 5)

Επίσης θα ισχύσουν οι παρακάτω τοπικοί κανονισμοί και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι ενήμεροι και να συμμορφώθουν με αυτούς:

  • Ο Διευθυντής Αγώνων διατηρεί το απόλυτο δικαίωμα απόρριψης της συμμετοχής οποιουδήποτε πιλότου που κρίνει πως το επίπεδό του δεν είναι αντίστοιχο με τις απαιτήσεις του αγώνα.
  • Κάθε Έλληνας αθλητής πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο αθλητικό μητρώο της ΕΛ.Α.Ο. ή τουλάχιστον να έχει καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ΕΛ.Α.Ο. μέχρι την ημέρα του αγώνα.
  • Στον αγώνα οι αθλητές μπορούν να πετάξουν μόνο με πιστοποιημένες πτέρυγες EN: A, B, C, D και DHV: 1, 1-2, 2, 2-3, 3 και CCC.
  • Τα σωματεία που θα δηλώσουν αθλητές για συμμετοχή, θα πρέπει να μην έχουν οικονομικές εκκρεμότητες με την ΕΛΑΟ.
  • Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να έχουν ασφαλιστική κάλυψη υπέρ τρίτων και προσωπική ασφάλεια, ιδιωτική ή δημόσια.
  • Όλοι οι συμμετέχοντες θα προσκομίσουν η θα συμπληρώσουν στην γραμματεία του αγώνα τα απαραίτητα έντυπα εγγραφής.
  • Όλοι οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να εγγραφούν στον αγώνα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση
  • Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν GPS συσκευή για την ζωντανή καταγραφή της πορείας τους στο www.livetrack24.com και σε περίπτωση προβλήματος λήψης είναι υποχρεωμένοι να ανεβάσουν το αρχείο της πορείας τους, δίπλα στο όνομα τους στην σελίδα του αγώνα, το συντομότερο μετά την προσγείωση τους, επίσης θα πρέπει να διατηρούν ένα ακόμα αρχείο σε όργανο πλοήγησης και να προσκομισθεί σε περίπτωση που τους ζητηθεί από τον διοργανωτή.

Η εκδήλωση στο facebook, εδώ

In this article

Join the Conversation