Αμπελιά, Νεοχώρι και Ψάκα οι σταθμοί της «Δύναμης Ελπίδας» στα χωριά του Δήμου Σουλίου

Δελτιο τύπου

Στο πλαίσιο των επισκέψεων στα χωριά Αμπελιά, Νεοχώρι και Ψάκα της υπαίθρου του Δήμου Σουλίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νίκος Γώγος μαζί με μέλη του συνδυασμού του συναντήθηκε με κατοίκους των χωριών και συζήτησε διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν θέματα καθημερινότητας, όπως η συντήρηση των δικτύων ύδρευσης, άρδευσης καθώς και το ζήτημα της αγροτικής οδοποιίας· σημαντικές παρεμβάσεις που πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα από την επόμενη δημοτική αρχή.

Ο κ. Νίκος Γώγος στα πλαίσια της τοποθέτησης σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Βασικός στόχος του Συνδυασμού μας είναι να ξεπεραστεί η συνήθεια χρόνων που είχε μετατρέψει τις τοπικές διαδικασίες σε πεδίο κομματικών αντιπαραθέσεων. Το ζητούμενο σήμερα είναι να παραμερίσουμε, τις αγκυλώσεις, τις ιδεοληψίες και τις προσωπικές φιλοδοξίες και να μιλήσουμε πρακτικά, για την αξιοποίηση των δυνάμεων της τοπικής μας κοινωνίας. Όλοι έχουμε τα πιστεύω μας και πρέπει να υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις. Τώρα, όμως, είναι η ώρα, να βρούμε κοινό τόπο συνεργασίας, πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη και την πρόοδο, για την προκοπή των χωριών μας και των ανθρώπων της υπαίθρου. Ο τόπος μας αιμορραγεί και μόνο μέσα από την παροχή κινήτρων στους νέους τα χωριά μας θα γεμίσουν ξανά ζωή».

Οι επισκέψεις του του Νίκου Γώγου και των μελών της Δύναμης Ελπίδας θα συνεχιστούν σε όλα τα χωριά του Δήμου Σουλίου.

In this article

Join the Conversation