Στη Δύναμη Ελπίδας ο Βασίλης Δήμας

Δελτίο Τύπου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Νίκο Γώγο και τον συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι ο κ. Βασίλης Δήμας.

Η Δύναμη Ελπίδας, ο ανεξάρτητος συνδυασμός που διεκδικεί τον Δήμο Σουλίου διευρύνεται και ισχυροποιείται, όπως ανέφερε ο επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Γώγος, με την προσθήκη ενός νέου μέλους, του Βασίλη Δήμα, με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού να φτάνουν αισίως τους 17!

«Η Δύναμη Ελπίδας, ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας, σήμερα γίνεται πιο ισχυρός, καθώς διευρύνεται με την προσθήκη ενός νέου μέλους μας. Ο Βασίλης Δήμας είναι ένας ακόμα συμπολίτης μας που αναγνώρισε το έργο που έχει παραχθεί έως σήμερα, έργο το οποίο εντείνεται και αναπτύσσεται συνεχώς. Αναγνώρισε τη δουλειά μας που σκοπό έχει όχι την καρέκλα, αλλά τη βελτίωση της καθημερινότητας, την δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης και ευημερίας για όλους. Μαζί δίνουμε τον αγώνα, ώστε ο δήμος μας, ο Δήμος Σουλίου να μπει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, στην πρώτη γραμμή της τοπικής ανάπτυξης», δήλωσε ο Νίκος Γώγος καλωσορίζοντας τον κ. Δήμα στον συνδυασμό του.

Για την ένταξή του στον συνδυασμό ο κ. Δήμας δήλωσε: «Ο Δήμος μας χρειάζεται όλους. Και μας χρειάζεται ενωμένους. Προσωπικές κόντρες, προσωπικές φιλοδοξίες και εγωισμοί δεν έχουν θέση. Το να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά ένα νέο δήμο, αναγεννημένο δεν είναι μόνον υπόθεση του υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Γώγου, αλλά και δική μας. Είναι υπόθεση όλων μας. Ας συστρατευτούμε και ας συμπορευτούμε όλοι ενωμένοι πέρα και πάνω από τις κομματικές, ιδεολογικές ή άλλες επιλογές βάζοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη δημιουργική μας διάθεση, την πόλη μας, τα χωριά μας και πάνω από όλα τους πολίτες!».

Ο Βασίλης Δήμας είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι παντρεμένος με την Δέσποινα Μπέλλου και πατέρας τριών παιδιών.

Γραφείο Τύπου

In this article

Join the Conversation