Υποψήφια με τον Νικόλα Κάτσιο η δικηγόρος Εύη Σιαμά

Δελτίο Τύπου

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό νίκης «Τόπος Αξιών» στο δήμο Σουλίου και υποψήφιο δήμαρχο τον Νικόλα Κάτσιο θα είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές η Παραμυθιώτισσα δικηγόρος, Ευδοξία (Εύη) Σιαμά.

Η Ευδοξία Σιαμά είναι μέλος του δικηγορικού συλλόγου Θεσπρωτίας από το έτος 1997, νομικός σύμβουλος του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, μέλος του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της οικίας Μητροπόλεως, με εμπειρία στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και έντονο κοινωνικό ενδιαφέρον για τον τόπο της.

Η Εύη Σιαμά σε δήλωσή της τόνισε ότι: «Ενώνω τις δυνάμεις μου με τον Νικόλα Κάτσιο, ώστε με σχέδιο, πρόγραμμα και σκληρή δουλειά η Παραμυθιά, ο Αχέροντας και το Σούλι να κερδίσουν το στοίχημα της ανάπτυξης και να εγγυηθούμε για τον τόπο και τους πολίτες ένα καλύτερο αύριο».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Νικόλας Κάτσιος καλωσορίζοντας στο ψηφοδέλτιο νίκης την Εύη Σιαμά ανέφερε ότι:

«Μας τιμά ιδιαίτερα που η Εύη θα δώσει μαζί μας την αυτοδιοικητική μάχη για να πάμε το δήμο Σουλίου μπροστά. Είναι μια δυναμική προσωπικότητα, μια καταξιωμένη νομικός και είναι πολύτιμες για όλους μας τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά, οι γνώσεις που διαθέτει, καθώς και οι προτάσεις που έχει για τον τόπο».

In this article

Join the Conversation