Στον συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ του Γιάννη Καραγιάννη ο Θεόδωρος Μπάτσης

Δελτίο Τύπου

Την προσχώρηση του Δημοτικού Συμβούλου Θεόδωρου Μπάτση στον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας», ανακοινώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.

Ο Θεόδωρος Μπάτσης είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος τα τελευταία 4 χρόνια εκ των οποίων τα 2 θήτευσε ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ύδρευσης και Πολιτικής Προστασίας. Μεταξύ άλλων έχει διατελέσει πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Γκρίκας, πρόεδρος στον τοπικό ποδοσφαιρικό σύλλογο Θύελλα Γκρίκας Ψάκας και μέλος σε πλήθος Δημοτικών Επιτροπών

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης δήλωσε σχετικά:
«Καλωσορίζουμε τον Θεόδωρο Μπάτση στην ομάδα μας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην δημιουργία μιας ομάδας με μείγμα από έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης, νέους ηλικιακά συνδημότες με όραμα και ανθρώπους με μακροχρόνια συμμετοχή και έργο στην τοπική μας πραγματικότητα.  Ο Θεόδωρος με πολυετή εμπειρία στην αυτοδιοίκηση ως Πρόεδρος Κοινότητας, Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος θα συμβάλει στην υλοποίηση των σχεδίων μας και των προγραμματικών θέσεων μας, τόσο σε θέματα καθημερινότητας όσο και ανάπτυξης. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Υπενθυμίζουμε πως μέχρι στιγμής έχουμε ανακοινώσει τους εξής υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, από την πολυσυλλεκτική ομάδα μας:

1. Φώτη Δημητρίου
2. Παναγιώτη Ευαγγέλου
3. Βασιλική Διαμάντη
4. Χρήστο Αθανασίου
5. Βασίλη Καλόγηρο
6. Αθανασία (Σούλα) Μήτση – Γεωργίου
7. Φάνη Μπέλλο
8. Παναγιώτη Παππά
9. Ανδρέα Γκέγκα
10. Μαρία Ντρίτσου
11. Σοφία Γιάγκα
12. Θωμά Μπόλωση
13. Βασίλειο Τσουγκάρη
14. Κώστα Παππά
15. Θωμά Φράγκο
16. Αλεξάνδρα Δημητρίου
17. Γαρυφαλλιά Αποστολάκη – Ράπτη
18. Κωνσταντίνο Ιωάννου
19. Κωνσταντίνο Παπαγιάννη
20. Πέτρο Πέτσιο
21. Ελευθερία Ράπτη
22. Θωμας Τσουγγάρης
23. Βασιλική Χαντζάρα
24. Γεωργία Καπουράνη
25. Αλεξάνδρα Κόττη
26. Θεόδωρο Μπάτση

Τα ονόματα που θα αποτελέσουν τον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας» θα ανακοινώνονται όλο το επόμενο χρονικό διάστημα. Τους ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή τους στην ομάδα μας.

In this article

Join the Conversation