Και ο Κωνσταντίνος Λάππας με τον Νικόλα Κάτσιο

Δελτίο Τύπου

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό νίκης «Τόπος Αξιών» στο δήμο Σουλίου και υποψήφιο δήμαρχο τον Νικόλα Κάτσιο θα είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ο Γαρδικιώτης Κωνσταντίνος Λάππας.

Είναι απόφοιτος Σχολής στην ειδικότητα: «Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλαστικής» και έχει εργαστεί ως ζαχαροπλάστης. Σήμερα εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση οικοδομικών υλικών «Λάππας» στο Γαρδίκι της Δημοτικής Ενότητας Αχέροντα και έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση στην περιοχή.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Νικόλας Κάτσιος καλωσορίζοντας στο ψηφοδέλτιο τον Κωνσταντίνο Λάππα ανέφερε ότι: «Η ένταξη του Κωνσταντίνου στο ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξής μας, αποτελεί σηµαντικό παράγοντα ενίσχυσης της προσπάθειας που κάνουμε για νίκη από την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Γνωρίζει τα προβλήματα της περιοχής, διαθέτει μεγάλο έρεισμα στην τοπική κοινωνία και έχει μια σημαντική επαγγελµατική πορεία».

Ο Κωνσταντίνος Λάππας σε δήλωσή του ανέφερε ότι: «Στο δήμο Σουλίου πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, πρέπει να δώσουμε πνοή ανάπτυξης, να ανοίξουμε δουλειές, ώστε να μείνουν οι νέοι στον τόπο μας. Είμαι άνθρωπος της εργασίας και συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του Ν. Κάτσιου, επειδή ως υποψήφιος δήμαρχος βλέπει την ενασχόληση με τα κοινά ως πεδίο προσφοράς και όχι ως μέσο ανάδειξης».

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!