Και ο Δημήτρης Τσουμέτης με τον Νικόλα Κάτσιο

Δελτίο Τύπου

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό νίκης «Τόπος Αξιών» στο δήμο Σουλίου και υποψήφιο δήμαρχο τον Νικόλα Κάτσιο θα είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ο Δημήτρης Τσουμέτης. Κατάγεται από τη Σέλλιανη Παραμυθιάς όπου και ζει, είναι Αστυνομικός, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, ενώ είναι και στιχουργός.

Ο Δ. Τσουμέτης σε δήλωσή του ανέφερε ότι: «Νιώθω την ανάγκη να προσφέρω στον τόπο μου και η παράταξη “Τόπος Αξιών” με επικεφαλής τον Νικόλα Κάτσιο με συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις εγγυάται καλύτερα από τον καθένα την αλλαγή σελίδας στο δήμο Σουλίου».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Νικόλας Κάτσιος καλωσορίζοντας στο ψηφοδέλτιο τον Δ. Τσουμέτη ανέφερε ότι: «Ο Δημήτρης ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξής μας. Με την υποψηφιότητά του συμπληρώσαμε 41 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, τον ανώτατο επιτρεπόμενο αριθμό. Όλοι τους εκπροσωπούν διαφορετικούς πολιτικούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους. Εκπροσωπούν τον κόσμο της εργασίας, της προκοπής και της προόδου στην Παραμυθιά, τον Αχέροντα και το Σούλι. Είναι πολίτες διαφορετικών ηλικιών και όλοι μαζί συνθέτουν μια δυνατή δημοτική παράταξη νίκης».

In this article

Join the Conversation