Βασιλική Παπαδημητρίου – Νάκου | Η νέα Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Νικο Αθανασίου θα δώσει όραμα στο Δήμο Σουλίου

Εμπνεόμενη από την επιστήμη μου και τις εμπειρίες μου θα τολμήσω να φιλοτεχνήσω σε αυτό τον τόπο με την συνδρομή, την βοήθεια, τις αναγκες και τις ιδεες όλων...

«Ως πολίτης αυτού του τόπου, νιώθω την ανάγκη να δηλώσω παρούσα στα δρώμενα του τόπου που μεγάλωσα και απέκτησα κάθε εφόδιο για να κυνηγήσω τα όνειρα μου. Ο δήμος αυτός μας δωρίζει αμέτρητα πολιτισμικά και φυσικά πλούτη, τα οποία όμως εδώ και δεκαετίες καρτερικά αναμένουν τη δική μας απόκριση για να αναδειχθούν. Μικρές παρεμβάσεις, μπορούν να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν τον τόπο μας και την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής, αρκεί να υπάρξει θέληση, όρεξη για συμμετοχή και κυρίως όραμα από τον καθένα μας ξεχωριστά!

Ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς τολμώ να δώσω το παρόν, να προτείνω καινοτόμες ιδέες και ανυπομονώ να προσφέρω σε αυτόν τον τόπο που μας γαλούχησε, που μας έχει δώσει τόσα πολλά και σήμερα ζητάει απεγνωσμένα την προσοχή μας. Εμείς οι νέοι οφείλουμε να κάνουμε πρώτοι την αλλαγή!

Να συμμετάσχουμε στα κοινά με δυναμισμό, και προσηλωμένοι στα ιδανικά και στην παράδοσή μας, θα κατορθώσουμε πράγματι να αλλάξουμε και να αναδείξουμε αυτόν τον Δήμο. Για τον λόγο αυτό, αποφασίζω να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας και με όποιες ευθύνες μου ανατεθούν, δεσμεύομαι να προσφέρω ευσυνείδητα ό,τι καλύτερο μπορώ.

Εμπνεόμενη από την επιστήμη μου και τις εμπειρίες μου θα τολμήσω να φιλοτεχνήσω σε αυτό τον τόπο με την συνδρομή, την βοήθεια, τις αναγκες και τις ιδεες όλων σας. Είμαι πεπεισμένη ότι η νέα Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον ΝΙΚΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ θα δώσει όραμα στο Δήμο ΣΟΥΛΙΟΥ και θα χαράξει την πολυπόθητη ρηξικέλευθη πορεία στοχεύοντας στο καλό του τόπου μας, για το καλό όλων ανεξαιρέτως των Δημοτών.

Διότι ο τόπος μας ΑΞΙΖΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ! ΜΑΖΙ Αλλάζουμε τον ΔΗΜΟ!

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΑ!»

 

In this article

Join the Conversation