Έλια Ιωάννου: «Ο Νικόλας Κάτσιος ως νέος δήμαρχος θα δώσει στο δήμο μας τη θέση που του αξίζει»

Δελτίο Τύπου

Το δικό της ξεχωριστό προεκλογικό μήνυμα στέλνει λίγο πριν την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου η Έλια Ιωάννου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Εκλογική Περιφέρεια Αχέροντα με την παράταξη «Τόπος Αξιών» του Νικόλα Κάτσιου.

Η δραστήρια ελεύθερη επαγγελματίας καλεί τους συνδημότες της να υπερψηφίσουν στις κάλπες την υποψηφιότητα του Ν. Κάτσιου και αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Όταν γίνεσαι γονέας αλλάζουν πολλά μέσα σου, εκείνο όμως που δυναμώνει είναι η ανάγκη σου να δημιουργήσεις ένα καλύτερο τόπο για τα παιδιά σου. Αυτή η ανάγκη με έφερε κοντά στον Νικόλα Κάτσιο.

Οι ξεκάθαρες, συγκροτημένες θέσεις του, η έντονη κοινωνική ανησυχία του, η αυτοδιοικητική του εμπειρία και η διάθεσή του για διαβούλευση και γόνιμο διάλογο με έκαναν να βρίσκομαι στην υπέροχη ομάδα που δημιούργησε για να δώσει στον τόπο μας τη θέση που του αξίζει.

Αλλά θαρρώ πως ήταν πάνω απ’ όλα η σκέψη πως συντάσσομαι με έναν άνθρωπο που μόνο περήφανη μπορεί να με κάνει. Ως η επόμενη δημοτική αρχή δηλώνουμε έτοιμοι και γεμάτοι όρεξη για τα μικρά και τα μεγάλα, για τα σπουδαία αλλά και γι αυτά εκείνα που μοιάζουν ασήμαντα και καθημερινά.

Γιατί ο δήμος μας έχει μια ιδιαίτερη μαγεία, καθώς παντρεύει μέσα του τη λεβεντιά, το σθένος και την ορμή των Σουλιωτών, το άρωμα της Παραμυθιάς που σαν άλλη ωραία κυρία σε κάνει να την ερωτεύεσαι για τα κάλη της, αλλά και τον μυθικό Αχέροντα, στα νερά του οποίου η ψυχή σου θα ταξιδέψει για να βρει γαλήνη αλλά και θάρρος για να αντικρίσει έναν άλλο Άδη.

Με μεγάλη χαρά λοιπόν, σας προσκαλώ να συμμετάσχετε στο αυτοδιοικητικό ταξίδι της συμμετοχής και της συμμετοχής που εδώ και μήνες ξεκίνησε, με μπροστάρη τον επόμενο δήμαρχο Σουλίου, Νικόλα Κάτσιο».

In this article

Join the Conversation