Σε Ξηρόφολο, Ραχούλι Καραβουνάρι, Ψάκα και Γκρίκα, ο Νίκος Αθανασίου

Δελτίο Τύπου

Συνέχεια στις επισκέψεις για τον Υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Αθανασίου και την πολυπληθή ομάδα του, την Πέμπτη με τις Κοινότητες των Ξηροφόλου, Ραχουλίου και Καραβουναρίου και την Παρασκευή με  την Ψάκα και τη Γκρίκα.

Η παρουσία των Δημοτών για άλλη μια φορά εγκάρδια και συγκινητική χωρίς κομματικές διακρίσεις  και διαχωρισμούς.

Ο συνδυασμός  1 ΜΕΛΛΟΝ Ανάπτυξης και Ελπίδας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ζεστή υποδοχή κάθε δημότη ξεχωριστά για το όμορφο κλίμα που συναντά σε κάθε Δημοτική Κοινότητα. Στεκόμαστε με υπευθυνότητα δίπλα στα προβλήματα της κάθε Κοινότητας και συνεχίζουμε δυναμικά να ακούμε τα αιτήματα των συνδημοτών μας.

Σκοπός μας πρώτα να αφουγκραστούμε τις ανάγκες των κατοίκων χωρίς να τάζουμε τυχόν άστοχες παρεμβάσεις.

Η συζήτηση στις Κοινότητες του Ξηρολόφου, του Ραχουλίου και Καρβουναρίου επικεντρώθηκε σε τοπικά ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των Δημοτών. Μείζον θέμα στο Καρβουνάρι, που αποτελεί άλλωστε πρωτοπόρο Κοινότητα του Δήμου σε κτηνοτροφικές μονάδες, τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα καθώς και η διαχείριση του ΧΥΤΑ με την νέα προοπτική που διαμορφώνεται από την έναρξη της λειτουργίας του ΧΥΤΗ Ηπείρου.

Ο Νίκος ΑΘανασίου επισήμανε τις ενέργειες και πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ως νυν Δημοτικός Σύμβουλός και δεσμευτικέ στην ενεργή στήριξη των Κοινοτήτων σε όσα θέματα αντιμετωπίζουν.

Στην Ψάκα και Γκρίκα κύριο θέμα εκτός των θεμάτων ύδρευσης και καθαριότητας, αποτέλεσε το ζήτημα της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού γηπέδου καθώς οι Κοινότητες κατέρχονται με συνέπεια στο τοπικό πρωτάθλημα με την δική τους τοπική ομάδα. Αναφέρθηκαν επίσης ζητήματα για την αξιοποίηση του βιοτεχνικού πάρκου καθώς και την ανάπτυξη της λίμνης Γρίκας – Αμπελιάς. Οι δύο Κοινότητες βρίσκονται δίπλα στο οδικό άξονα της Εγνατίας Οδού και μπορούν να αποτελέσουν σημείο ανάπτυξης του Δήμου με σωστές παρεμβάσεις.

Συνέχεια στις Επισκέψεις με το Παργκάτι, το Σεβαστό και την Αμπελιά βάση του προγραμματισμού που έχει δημοσιοποιηθεί.

In this article

Join the Conversation