Σε Παγκράτι, Σεβαστό και Αμπελιά ο Νίκος Αθανασίου

Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώνονται σταδιακά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι επισκέψεις του Υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Αθανασίου και του συνδυασμού 1 ΜΕΛΛΟΝ Ανάπτυξης και Ελπίδας.

Το Σάββατο περιλάμβανε σημαντικές εξίσου συναντήσεις στις κοινότητες Παγκρατίου, Σεβαστού και Αμπελιάς. Η αρχή έγινε στο Παγκράτι όπου σημειώθηκε παραγωγικός διάλογος και προέκυψαν αιτήματα των κατοίκων που αφορούν εξολοκλήρου την κοινότητα τους και χρίζουν επίλυσης. Καταγράφηκαν τα προβλήματα για την αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης, η συνεχίσει στην εκβάθυνση του ποταμού Κοκκιτού σε όλο το μήκος που υπάρχει πρόβλημα και η ανάγκη δημιουργίας μιας ασφαλούς και πιστοποιημένης παιδικής χαράς.

Η συνέχεια έγινε στο Σεβαστό με επίσης ουσιώδη θέματα και προβληματισμούς. Σημαντική αναφορά έγινε στην ανάγκη δημιουργίας ζώνης πυροπροστασίας, στην δημιουργία στραγγιστικού έργου στα όρια του χωριού για την αποφυγή νέων φαινομένων πλημμύρας σε κατοικίες, στην εξασφάλιση πιστοποιημένης παιδικής χαράς, καθώς και η ανάγκη αδειοδότησης του γηπέδου ποδοσφαίρου και την παραχώρηση του από την ΕΠΣ στον Δήμο Παραμυθιάς.

Ο Νίκος Αθανασίου επισήμανε και στις δυο κοινότητες την αμέριστη στήριξη του στις δράσεις των πολιτιστικών συλλόγων και την μετεκλογική συνεργασία με τα τοπικά προεδρεία στα προβλήματα του ΤΟΕΒ αλλά και την αποκατάσταση προβλημάτων στα οδικά δίκτυα και την βοήθεια στις κτηνοτροφικές μονάδες από οποίο πόστο ζητηθεί. Η επισκέψεις ολοκληρώθηκαν στην Αμπέλια πλήθος κατοίκων όπως σε όλες τις έως τώρα κοινότητες. Τα σημαντικότερα θέματα που συζητήθηκαν είναι το θέμα του Λατομείου και τα προβλήματα πού προκαλεί στην κοινότητα η διέλευση οχημάτων βαρέου τύπου, η ανάγκη ολοκλήρωσης του δικτύου ύδρευσης σε όλη την κοινότητα της Αμπελιάς, η στήριξη και βοήθεια στις κτηνοτροφικές μονάδες και τέλος η αξιοποίηση της λίμνης με σημαντικές παρεμβάσεις που οφείλουν να πραγματοποιηθούν.

Ο συνδυασμός 1 ΜΈΛΛΟΝ Ανάπτυξης και Ελπίδας δεσμεύεται να είναι αρωγός στα αιτήματα των κατοίκων και την επόμενη ημέρα των εκλογών και να στέκεται πάντα στο πλευρό και τα προβλήματα των δημοτών.

Η ολοκλήρωση των επισκέψεων θα πραγματοποιηθεί διόλου τυχαία με τα ηρωικά χωριά του Σουλίου και τον συμβολικό τους χαρακτήρα.

In this article

Join the Conversation