Μια ξεχωριστή εκδήλωση επιστημονικού περιεχομένου στο Προδρόμι

Στα άδυτα του εγκεφάλου...

Μια ξεχωριστή εκδήλωση, επιστημονικού περιεχομένου, έλαβε χώρα χθες στο Προδρόμι με την ανταπόκριση των φίλων του , κατοίκων του Προδρομίου και του δήμου Σουλίου να είναι εντυπωσιακή.

Ο Μ.Ε.Σ.Π. ευχαριστεί θερμά τη Χριστίνα Γεωργίου, για την εξαιρετική της παρουσίαση. άμεση, λιτή, απόλυτα μεταδοτική, κατανοητή και ουσιαστική μας ταξίδεψε στα άδυτα του εγκεφάλου.

“Η γνώση είναι για να μεταδίδεται και να γίνεται κτήμα όλων” αλλά και “αυτό που μας έκανε να εξελιχθούμε περισσότερο και να ξεχωρίζουμε από τα αλλά ζώα είναι η συνεργασία, οπότε ας εστιάσουμε στη συνεργασία” ήταν το βαθύτερο μήνυμα της εισηγήτριας.

Να ευχηθούμε στη Χριστίνα τα καλύτερα! Τιμή μας και καμάρι μας να έχουμε τέτοια παιδιά στον τόπο μας, λαμπρούς επιστήμονες που διαπρέπουν και προκόβουν αλλά πάνω από όλα αγαπούν και κρατούν τους δεσμούς με τον τόπο τους. Τέτοιους επιστήμονες θέλουμε!

Ως Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ.Π. ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκομένους που μας τίμησαν με τη παρουσία τους. Μας δίνετε δύναμη και ώθηση να συνεχίσουμε και με άλλες εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό και τη παιδεία ! Ευχαριστούμε!

In this article

Join the Conversation