Δελτίο Τύπου | Υπέρ της διατήρησης και αναβάθμισης του «Βοήθεια στο Σπίτι» ο Ν. Κάτσιος

Τι λέει για την συνάντηση με εργαζόμενες στο πρόγραμμα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παραμυθιά, 22 Μαΐου 2019

Ο Ν. Κάτσιος υπέρ της διατήρησης και αναβάθμισης του «Βοήθεια στο Σπίτι»

Τη δέσμευσή του για διατήρηση και αναβάθμιση του «Βοήθεια στο Σπίτι» κατέστησε σαφή στους εργαζόμενους του Προγράμματος στο δήμο Σουλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Νικόλας Κάτσιος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 21 Μαΐου 2019 και ο Ν. Κάτσιος ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επτά (7) δομές και οι 19 εργαζόμενοι.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου, αφού ευχαρίστησε το προσωπικό του προγράμματος για την πολυετή προσφορά του στους ωφελούμενους συνδημότες μας, επανέλαβε τη θέση του για οριστική διασφάλιση της εργασίας των εργαζομένων στο πρόγραμμα, οι οποίοι προσφέρουν επί χρόνια τις υπηρεσίες τους. Επίσης, δεσμεύτηκε ότι ως η επόμενη δημοτική αρχή στο δήμο Σουλίου θα διεκδικήσει τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του, την κάλυψη των δύο κενών προσωπικού στις τοπικές δομές, καθώς και την κάλυψη σε οχήματα, μιας και σήμερα οι εργαζόμενοι πολλές φορές αναγκάζονται να επιτελέσουν το πολύτιμο έργο τους χρησιμοποιώντας τα δικά τους αυτοκίνητα!

«Από τον προσεχή Σεπτέμβριο ο δήμος Σουλίου θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το έργο που προσφέρουν οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι» και θα διεκδικήσει από την πολιτεία τη βιωσιμότητα του προγράμματος και την απρόσκοπτη λειτουργία του. Τα προβλήματα είναι δεδομένα, όμως το σημαντικό έργο κοινωνικής αξίας που επιτελείται στον τόπο μας και η απασχόληση των εργαζομένων στο δήμο Σουλίου θα συνεχιστούν» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Ν. Κάτσιος.

In this article

Join the Conversation