Δελτίο Τύπου | Στο ΚΑΠΗ ο Νίκος Αθανασίου

Στο επίκεντρο η ανάγκη δημιουργίας Γηροκομείου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παραμυθιά, 22 Μαΐου 2019

Μια ζεστή αγκαλιά επιφύλαξαν οι θαμώνες του ΚΑΠΗ Παραμυθιάς στον Υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Αθανασίου και υποψήφιους του συνδυασμού 1 ΜΕΛΛΟΝ Ανάπτυξης και Ελπίδας. Η συζήτηση έγινε σε “οικογενειακό” κλίμα με κατανόηση για τα προβλήματα και τις ανάγκες της ευαίσθητης τρίτης ηλικίας.

Πάγια αιτήματα των ηλικιωμένων τα οποία ενστερνίστηκε ο Νίκος Αθανασίου, η αναβάθμιση των υπηρεσιών της βοήθειας στο σπίτι, η στήριξη και υποστήριξη στις δράσεις του ΚΑΠΗ, η διευκόλυνση της μετακίνησης στην πόλη με δημιουργία αναγκαίων πεζοδρομίων.

Ο Νίκος Αθανασίου επισήμανε την ανάγκη δημιουργίας Γηροκομείου στον Δήμο Σουλίου, μια δέσμευση που απαιτεί συντονισμένες ενέργειες και ενότητα από όλες τις δημοτικές παρατάξεις για την υλοποίηση του.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος εξήρε την συνεισφορά των ηλικιωμένων στην ανατροφή των παιδιών και την ιδιαίτερη συμβολή τους στην οικογενειακή θαλπωρή και συνέχιση της Ηπειρώτικης παράδοσης.

Αναφορά έγινε και στην προοπτική της μεταφοράς του νεκροταφείου του Ιερού Ναού της Παναγίας με την ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου.

Ο συνδυασμός 1 ΜΕΛΛΟΝ Ανάπτυξης και Ελπίδας ελπίζει η επομένη ημέρα των εκλογών να βρει όλους τους υποψηφίους ενωμένους πάνω στα ευαίσθητα προβλήματα που αφορούν την κάθε οικογένεια του Δήμου, όπως είναι και αυτά τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ηλικιωμένοι. Τα δικά τους προβλήματα αύριο θα αποτελούν και τα δικά μας προσωπικά θέματα.

In this article

Join the Conversation