Δελτίο Τύπου | Δύναμη Ελπίδας: «Στηρίζουμε το έργο των ΚΑΠΗ ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης προς την τρίτη ηλικία»

Τι λεει στην ανακοινωση της η παραταξη "Δυναμη Ελπίδας" για την επισκεψη στο ΚΑΠΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δύναμη Ελπίδας: «Στηρίζουμε το έργο των ΚΑΠΗ ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης προς την τρίτη ηλικία»

 

Με επίσκεψη στο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Σουλίου στην Παραμυθιά, συνεχίζονται οι συναντήσεις του υποψήφιου Δημάρχου Σουλίου και των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας» με ομάδες πολιτών της περιοχής.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ Παραμυθιάς, υποδέχτηκαν τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Νίκο Γώγο σε ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα και μίλησαν μαζί του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Γώγος ανέφερε: «Όλοι μας οφείλουμε σεβασμό και τιμή στους ανθρώπους που μεγάλωσαν τις νέες γενιές, που έδωσαν με γενναιότητα μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες, το δικό τους αγώνα για τη ζωή και την πρόοδο και τον κέρδισαν.

Στόχος της Δύναμης Ελπίδας ως η επόμενη Δημοτική Αρχή, είναι ένα έμπρακτο ευχαριστώ, ένα αξιοπρεπές επίπεδο ποιότητας ζωής προς τους ηλικιωμένους μας, γιατί κανείς μας δεν πρέπει να ξεχνά ότι, ο σεβασμός και η φροντίδα που προσφέρει μία κοινωνία στην τρίτη ηλικία αποτελούν πραγματικό δείγμα του πολιτισμού της».

Παράλληλα ο κ. Γώγος αναφέρθηκε στις συνεχείς και ουσιαστικές προσπάθειες που θα καταβάλλει η Δύναμη Ελπίδας προκειμένου να αντιμετωπίσει και να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες ανάγκες που υπάρχουν σε όλες τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

«Προσπαθούμε εντατικά και συστηματικά ήδη από τώρα μέσω του προγράμματός μας να βρούμε τις λύσεις εκείνες που θα καλυτερεύσουν τις συνθήκες και να προσφέρουν άρτιες υπηρεσίες και παροχές σε όλους τους συνδημότες μας. Στην κατεύθυνση αυτή, στεκόμαστε πάντα και με κάθε μέσο στο πλευρό των ηλικιωμένων συνδημοτών μας, ώστε να παραμείνουν αυτόνομοι, ισότιμοι και ενεργά μέλη του κοινωνικού μας συνόλου αναγνωρίζοντας και τιμώντας την πολύτιμη προσφορά τους στη στήριξη της οικογένειας και στη διατήρηση της παράδοσης. Συνεχίζουμε τον αγώνα, ώστε να ενισχυθούν περισσότερο οι δομές αυτές με επιπλέον δράσεις για την τρίτη ηλικία προσφέροντας σημαντικό κοινωνικό έργο στους ηλικιωμένους μας για καλύτερη ποιότητα ζωής».

Γραφείο Τύπου

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!