Φώτης Δημητρίου | Με τον Γιάννη Καραγιάννη για το Δήμο που πάντα θέλαμε

Το ήθος του, η διαλλακτική του συμπεριφορά, η ειλικρίνεια που τον διακρίνει, η έντιμη αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν τον τόπο μας, αποτελούν εγγύηση για τον τρόπο διοίκησης...

Την Κυριακή 26 Μαΐου ψηφίζουμε. Ήρθε η ώρα της ετυμηγορίας των δημοτών του Δήμου Σουλίου.

Η απόφασή μου να συστρατευτώ στο πλευρό του Γιάννη Καραγιάννη επιβεβαιώνεται για την ορθότητά της με το κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου. Ο αγώνας διεξήχθη από πλευράς μας με όρους αμοιβαίας κατανόησης και σεβασμού. Με όρους καθαρότητας και ανιδιοτέλειας.

Η επιλογή του Γιάννη Καραγιάννη ως Δήμαρχου του Δήμου Σουλίου είναι πλέον καθαρή και ευσυνείδητη. Βασίζεται στα ισχυρά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του. Το ήθος του, η διαλλακτική του συμπεριφορά, η ειλικρίνεια που τον διακρίνει, η έντιμη αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν τον τόπο μας, αποτελούν εγγύηση για τον τρόπο διοίκησης και το νέο ρόλο που καλείται να αναλάβει.

Η προσωπική του διαδρομή, επαγγελματική του πορεία και ανέλιξη αποδεικνύει πως είναι άτομο ανήσυχο, εργάζεται με συνέπεια, θέτει στόχους και τους επιτυγχάνει.

Σήμερα, με την ιδιότητά του ως Διευθυντής καταστήματος μιας από τις μεγαλύτερες συστημικές τράπεζες της χώρας μας, επιλέγει να αφήσει τα προνόμια της υψηλής του θέσης, επιλέγει να τεθεί ενώπιον των συμπολιτών του ζητώντας να εκφράσουν την προτίμησή τους στο πρόσωπό του. Επιλέγει να αφήσει τον εφυσυχασμό του καναπέ και να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στα τοπικά πράγματα του Δήμου.

Έκανε φιλότιμη προσπάθεια να δημιουργήσει ένα συνδυασμό με όσο το δυνατόν ποιοτικά χαρακτηριστικά και το κατάφερε. Άκουσε με προσοχή τις ανησυχίες των πολιτών, κατέγραψε τα προβλήματά τους, συνδιαμόρφωσε μαζί τους ένα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα. Είναι έτοιμος να διοικήσει και να ασκήσει τα καθήκοντα του Δημάρχου με εντιμότητα και αποτελεσματικότητα.

Σας καλώ να τον υπερψηφίσετε την Κυριακή. Σας καλώ να εμπιστευτείτε την Ομάδα Συνεργασίας των στελεχών που έχει επιλέξει.

In this article

Join the Conversation