Κώστας Παπαγιάννης | Θα πορευτούμε σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον

Δελτίο Τύπου

Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω από την αρχή ότι εκτιμώ όλους τους υποψήφιους Δημάρχους, Δημοτικούς & Τοπικούς Συμβούλους, αφού είναι δεδομένο ότι όλοι μας συμμετέχουμε σε αυτή τη διαδικασία από αγάπη για τον τόπο και κοινωνική υπευθυνότητα.

Επειδή όμως η ΑΝΑΠΤΥΞΗ έχει επί μέρους χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την οπτική θεώρηση και ευαισθησία του καθενός/μιας σε κρίσιμα κοινωνικά ζητήματα, είμαστε βέβαιοι όσοι συμμετέχουμε στο συνδυασμό ΔΗΜοτική Ομάδα Συνεργασίας (ΔΗΜ.Ο.Σ.) με υποψήφιο Δήμαρχο Σουλίου, τον Γιάννη Καραγιάννη κι ότι με αυτόν επικεφαλής και τη συμβολή όλων μας, οι πολίτες του Δήμου Σουλίου θα νιώσουν σιγουριά και βεβαιότητα, με αισιοδοξία θα πορευτούμε σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Μεθοδολογία και Εργαλεία οι ιεραρχημένοι στόχοι και παρεμβάσεις προς μια ισορροπημένη ανάπτυξη όλων των περιοχών του Δήμου. Αξιοποίηση Πόρων και πρωταρχικά των Ανθρώπινων, Ανάδειξη συγκριτικών πλεονεκτημάτων, στόχευση ολοκλήρωσης παραγωγικού κυκλώματος, συμμετοχή πολιτών και φορέων με θεσμοθετημένους ρόλους.

Πλεονέκτημα ακόμα η γνώση για αξιοποίηση με συγκεκριμένο πλάνο των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, με έμφαση από το Αγροτικό Ταμείο, το ΕΤΠΑ και το ΕΚΤ.

Μα πάνω απ’ όλα την ειλικρινή διάθεση όλων για αυξημένο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ.

Σας καλώ όλους να στηρίξετε τον Συνδυασμό μας και τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Καραγιάννη

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

In this article

Join the Conversation