Η πρώτη μέρα του 3ου τουρνουά basketball 3on3 της ΚΝΕ Παραμυθιάς

Τα αποτελέσματα

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή, ενθουσιασμό και αγωνιστικότητα ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης η πρώτη μέρα του 3ημερου 3ου τουρνουά basketball 3on3 Παραμυθιάς που διοργανώνει η ΚΝΕ με τη συμμετοχή του ΚΕΘΕΑ. Στην πρώτη μέρα έγιναν 20 αγώνες στις μικρές κατηγορίας στις οποίες συμμετείχαν 14 ομάδες (13 από την περιοχή της Παραμυθιάς και μία από την Ηγουμενίτσα).
Στην κατηγορία προ μίνι την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα “3 stars”, τη δεύτερη η ομάδα “Bucks” ενώ πρωταθλήτρια στέφτηκε η ομάδα“Lakers”. Έγιναν τρεις αγώνες και το θέμα ήταν εντυπωσιακό.
Στην κατηγορία μίνι την Πέμπτη θέση κατέλαβε η ομάδα “Golden State Jr”, την τέταρτη η ομάδα “Δημοτικό Σχολείο Παραμυθιάς” και την τρίτη η ομάδα “Paramythia Team” που αναγκάστηκε να παίξει τα δύο τελευταία παιχνίδια με 2 παίκτες μόνο! Στον τελικό που θα γίνει το Σάββατο στις 6:30 το απόγευμα θα «κονταροχτυπηθούν» οι ως τώρα αήττητες ομάδες “Paramythia Legends” και “Coca Juniors”.
Στην κατηγορία παίδων την έκτη θέση κατάλαβε η ομάδα ‘dream team’ μια ομάδα που αποτελούνταν μόνο από κορίτσια (!!!) και μπήκαν χωρίς φόβο στους αγώνες. Στην Πέμπτη κατετάγησαν οι ‘no name’, στην τέταρτη η ομάδα ‘the 4 daddies’και στην τρίτη η ομάδα ‘Σούλι’. Στον τελικό (Σάββατο 6:30) θα αναμετρηθούν οι αήττητες ομάδες ‘clutch babes ‘ και ‘N.B.S’.
Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η προκριματική φάση της μεγάλης κατηγορίας των 21 ομάδων σε έναν μαραθώνιο 21 αγώνων (7 όμιλοι των τριών ομάδων) που αναμένεται να αρχίσει στις 6:35 και να ολοκληρωθεί στις 11:30 το βράδυ!

In this article

Join the Conversation