Έτοιμος να απασφαλίσει ο Μπέζας

«Δεν ξεχνώ, απλά κάνω ορισμένες φορές πως δεν θυμάμαι...»

Με ανάρτηση του στο facebook ο πρ. υφυπουργός Αντώνης Μπέζας, δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του, για μια σειρά από παραφιλολογίες που ακολούθησαν το κόψιμο του από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Αντώνης Μπέζας τονίζει πως θα περιμένει με υπομονή και αξιοπρέπεια να τελειώσει όλο το φαρμάκι και όταν τελειώσει, θα μετρήσει τους πραγματικούς φίλους, σημειώνοντας με νόημα «ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος και ουδείς μωρότερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν κάποιοι που το παίζουν δάσκαλοι»

«Δεν ξεχνώ, απλά κάνω ορισμένες φορές πως δεν θυμάμαι…» καταλήγει μεταξύ άλλων ο Αν. Μπέζας

Διαβάστε την ανάρτηση του πρ. υφυπουργού της Νέας Δημοκρατίας

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος» και «ουδείς μωρότερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν κάποιοι που το παίζουν δάσκαλοι». Ξέρουν αυτοί για ποιους τα γράφω… Μετά τον αποκλεισμό μου από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Θεσπρωτία, η κακεντρέχεια, η υποκρισία και το ψέμα περισσεύουν από τους προηγούμενους. Το έχω ξαναζήσει το έργο στο παρελθόν. «Εν τη προαιρέσει η μοχθηρία και το αδικείν» όπως είπε και ο Αριστοτέλης, δηλαδή «η μοχθηρία και η αδικία υπάρχουν από πρόθεση και όχι τυχαία ή κατά λάθος». Θα περιμένω με υπομονή και αξιοπρέπεια να τελειώσει όλο το φαρμάκι και όταν τελειώσει, θα μετρήσω τους πραγματικούς φίλους (ευτυχώς υπάρχουν πολλοί) και μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά! Θα συνεχίσουμε! Και κάτι άλλο: Δεν ξεχνώ, απλά κάνω ορισμένες φορές πως δεν θυμάμαι. Καλημέρα και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλες και σε όλους!

In this article

Join the Conversation