Τον δάγκωσε λύκος κατά την διάρκεια της απελευθέρωσης του στα όρη Σουλίου

Στο νοσοκομείο με τραύμα στην γάμπα. 3 λύκους απελευθέρωσαν

Μια περίεργη ιστορία καταγγέλλει ο εξειδικευμένος με το κυνήγι ιστότοπος iHunt.

Συμφωνα με το ρεπορτάζ, διαδραματίστηκε στα όρη Σουλίου στη ευρύτερη περιοχή της Βρυτζάχας και λίγο αργότερα σε Νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Τρία άτομα έφτασαν σε νοσκομείο στα Ιωάννινα και ο ένας από αυτούς έφερε τραύμα από δάγκωμα στη γάμπα του.

Το άτομο οδηγήθηκε στα εξωτερικά ιατρεία για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι θεράποντες ιατροί τον ρώτησαν με ποιο τρόπο προήλθε το δάγκωμα και εκείνος τους απάντησε ότι τον δάγκωσε σκύλος.Οι γιατροί ακολούθως τον ρώτησαν αν ο σκύλος ήταν αδέσποτος ή δεσποζόμενος για να αποφασίσουν ποια θεραπεία θα ακολουθήσουν. Του εξήγησαν ότι μπορεί να χρειαστεί και αντιλυσσικός ορός αν ο σκύλος δεν είναι εμβολιασμένος.

Τότε το εν λόγω άτομο προφανώς τρομοκρατημένο εκμυστηρεύτηκε στους γιατρούς ότι τον δάγκωσε λύκος. Είπε ότι αυτός και οι συνεργάτες του, απελευθέρωσαν τρεις λύκους στη Βρυτζάχα και ο ένας από αυτούς την ώρα που απελευθέρωνε γύρισε και τον δάγκωσε στην γάμπα. Φυσικά ζήτησε εχεμύθεια και να μην διαρρεύσει το περιστατικό.

Από τους κυνηγούς που έκαναν το ρεπορτάζ, εκφράζονται πολλά ερωτήματα. Είναι όντως αληθινό το περιστατικό ή κάτι άλλο κρύβεται; Αν είναι αληθινό το περιστατικό, τα τρια αυτά άτομα ενεργούσαν μόνα τους ή είναι μέλη κάποιας οργάνωσης; Αν είναι αληθινό το περιστατικό, οι λύκοι πως βρέθηκαν στα χέρια τους και υπήρχε κάποια μελέτη για αυτή την απελευθέρωση;

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!