Μήνυμα Καραγιάννη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

"Η νέα σχολική χρονιά να είναι δημιουργική, γεμάτη υγεία, με πολύ διάθεση για συστηματική και καθημερινή δουλειά, προκειμένου να σας φέρει πιο κοντά στα όνειρα σας"

Αγαπητοί μαθητές,
Αξιότιμοι εκπαιδευτικοί,
Γονείς και κηδεμόνες,

Σας εύχομαι από καρδιάς η νέα σχολική χρονιά που μόλις ξεκινάει να είναι δημιουργική, γεμάτη υγεία, με πολύ διάθεση για συστηματική και καθημερινή δουλειά, προκειμένου να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρα σας.

Στο νέο ξεκίνημα των μαθητών, οι ευχές όλων μας συνοδεύουν το ξεκίνημα σας. Το ξεκίνημα μιας προσπάθειας που μπορεί να φαντάζει δύσκολη και να χρειάζεται επιμονή, υπομονή, θέληση, αλλά και θυσίες για φτάσετε τους στόχους και τα όνειρα σας, άλλα ταυτόχρονα είναι και συναρπαστική.

Θα ήθελα να δώσω τις καλύτερες ευχές μου σε όλους τους εκπαιδευτικούς, καθώς και στους γονείς και τους κηδεμόνες για να μπορέσουν να σταθούν σωστά δίπλα στα παιδιά με όλες τους τις δυνάμεις .

Επίσης θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο εγώ προσωπικά, όσο και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής, θα σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια σας, φροντίζοντας να σας παρέχουμε οσον τον δυνατόν καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης, σε όσα θέματα είναι αρμοδιότητα της Δημοτικά Αρχής και όχι μόνο.

Η Παραμυθιά και η ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας, έχει μεγάλη παράδοση στα γράμματα. Αυτήν την παράδοση την συνεχίζουμε και θα την συνεχίζουμε και στο μέλλον.

Ως Δημοτική Αρχή άλλα και εγώ προσωπικά να ξέρετε ότι είμαστε δίπλα σας, στηρίζοντας σας μέσω της Σχολικής Επιτροπής και μέσω του Αντιδημάρχου της παιδείας , ο οποίος είναι άριστος γνώστης των σχολικών θεμάτων καθώς έχει υπηρετήσει χρόνια των κλάδο της Παιδείας από διάφορες θέσεις .

Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους.

Ο Δήμαρχος Σουλίου
Καραγιάννης Ιωάννης

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!