Ποδαρικό με το αριστερό στο Καναλάκι | Βίντεο

Δηλώσεις του προπονητή Β. Τζιάρρα

Η Παραμυθιά γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΣ Αχέρων στο Καναλάκι, για την πρεμιέρα του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχη στο α’ μέρος, καταφέρνοντας να πάνε στην ανάπαυλα με προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο δεύτερο ημίχρονο το Σούλι έμεινε από νωρίς με παίκτη λιγότερο κι έτσι ο ΠΑΣ Αχέρων δε συνάντησε πρόβλημα στο να διαφυλάξει το υπέρ του σκορ μέχρι το φινάλε.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου ο Κυριάκης πραγματοποίησε με πλασέ το 1-0 για το γρήγορο προβάδισμα του Καναλακίου.

Στο 30΄ ο Φέτσης διπλασίασε το σκορ για τους γηπεδούχους, με ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή. Η Παραμυθιά δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική στο πρώτο 45λεπτο με το 2-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Το παιχνίδι …στράβωσε ακομα περισσότερο για την θεσπρωτική ομάδα στο 48′, καθώς ο Παπαδόπουλος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες στην ίδια φάση (για μαρκάρισμα και για διαμαρτυρία), αναγκάζοντας την ομάδα του Βαγγέλη Τζιάρρα να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο σε όλο σχεδόν το β΄ μέρος.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Βασιλειάδης με εκτέλεση φάουλ (55΄) υποχρέωσε τον Διάσσινο σε σωτήρια επέμβαση.

Το Σούλι είχε ένα καλό σουτ με τον Αναστασιάδη να εκτελεί φάουλ και τον Κοντογουλίδη να μπλοκάρει στο 60΄. Στο 72′ οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 3-0, αλλά το μακρινό πλασέ του Μπλέτσα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Διάσσινου.

ΠΑΣ Αχέρων: Κοντογουλίδης, Ζδράβος, Μελιγγιώτης, Φράγκος (76΄Βραχνός), Πάνος, Γούλας, Κυριάκης (73΄ Μουζακίτης), Κόλλινς, Μπλέτσας, Φέτσης (68΄Νικολάου ), Βασιλειάδης (84΄Λουκούμης).
Σούλι Παραμυθιάς: Διάσσινος, Καγιά (46΄Μπέλλος), Μώκος, Διαμάντης, Βασιλάκης (84΄ Τσούνης), Μούτσιος (75΄ Καραμποϊκης) , Παπαρούνας, Αναστασιάδης (70΄Κωσταμένος) Παπαδόπουλος, Ντόκος, Τάτσης

Δειτε τι δήλωσε στο theball.gr, ο προπονητής της Παραμυθιάς, Β. Τζιάρρας:

Απο το theball.gr

In this article

Join the Conversation