Ήττα στην Ναύπακτο από τον Ναυπακτιακό με χαμένο πέναλτι στο 94 +ΒΙΝΤΕΟ

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα και οι δηλώσεις των προπονητών

Share

Το Σούλι Παραμυθιάς υποδέχθηκε ο Ναυπακτιακός Αστέρας στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄Έθνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Ναυπάκτου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι πίεσε και με στημένη φάση και έπειτα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Ανδρεόπουλου έφτασε στο γκολ μόλις στο 12′.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρούν χώρους όμως ο Ναυπακτιακός αμυνόταν σωστά χωρίς να επιτρέπει στους αντιπάλους παρά μόνο να απειλούν με μακρινά σουτ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι θα πιέσουν ακόμη περισσότερο όμως ο Ναυπακτιακός ήταν αυτός που έπρεπε συνεχίζοντας την πολύ καλή του αμυντική λειτουργία χωρίς να αρκεστεί μόνο σ’ αυτό καθώς ήταν συνεχώς επικίνδυνος.  Σε μια ανύποπτη φάση η Παραμυθιά θα κερδίσει πέναλτι την εκτέλεση θα αναλάβει ο Παπαδόπουλος όμως ο Πετσίνης που ήταν εκπληκτικός στο σημερινό παιχνίδι κράτησε το μηδέν στην άμυνα του και χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

Ναυπακτιακός: (Κάκκος): Πετσίνης, Καζανάς, Καλαμπόκας, Πέκεζ, Θωμόπουλος, Τσεκούρας, Καραγιάννης (50’Σταθόπουλος), Γιαννόπουλος (58 Αντωνόπουλος), Ανδρεόπουλος (63’Σίνης), Κονίδας, Φαντίγκα (90’Αμπντέλ Σαλάμ).

Σούλι Παραμυθιάς: (Τζιάρας): Διασινός, Μούτσιος, Τάτσης, Διαμάντης, Βασιλάκης, Μώκος, Παπαρούνας, Αναστασιάδης, Καραμποίκης (58’Κωσταμένας), Ντόκος, Μπέλλος

Απο το nafpaktianews.gr

In this article

Join the Conversation