Έκκληση του Κοινωνικού Παντοπωλείο προς τις τοπικές επιχειρήσεις για ενίσχυση. 140 οι ωφελούμενες οικογένειες

Η ενίσχυση αφορά είδη διατροφής μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής, καθαριστικά οικιακής χρήσεως, ρούχα, κατεψυγμένα τρόφιμα, βιβλία, κ.α

O Δήμος Σουλίου και η ΑΜΚΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 3/3, έχοντας θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα τη στήριξη των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν οξύτατα οικονομικά προβλήματα, λειτουργούν το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο το οποίο εξυπηρετεί μέχρι σήμερα 140 οικογένειες.

Μέσω του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου και με την ενεργό συμμετοχή και ευαισθησία επιχειρήσεων, εθελοντικών φορέων, συλλόγων αλλά και μεμονωμένων πολιτών, υποστηρίζονται πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, μακροχρόνια άνεργοι, άτομα με αναπηρία, μοναχικοί ηλικιωμένοι, άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας, άποροι καθώς και άλλες περιπτώσεις πολιτών που απειλούνται ή βρίσκονται στο όριο της φτώχειας.

Η ενίσχυση που λαμβάνουν οι δικαιούχοι αφορά σε είδη διατροφής μακράς διαρκείας όπως γάλα, καφέ, ζάχαρη, λάδι, αλεύρι, όσπρια, δημητριακά, ζυμαρικά, κονσέρβες, χαρτικά, είδη ατομικής υγιεινής, καθαριστικά οικιακής χρήσεως, ρούχα, κατεψυγμένα τρόφιμα, βιβλία κτλ.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στεγάζεται σε αίθουσα του Δήμου στο Δημοτικό Κατάστημα Αχέροντα στην τοπική κοινότητα Γαρδικίου και λειτουργεί με σταθερό ωράριο, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 7:00π.μ.–14:00μ.μ.Την ευθύνη της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου την έχει η ΚΟΙΝΩΝΙΑ 3/3.

Στην προσπάθεια που κάνουμε για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των συμπολιτών μας, ευελπιστούμε να σταθείτε συμπαραστάτες στην προσπάθεια μας με την προσφορά προϊόντων της επιχείρησης σας για την ενίσχυση του προγράμματος δωρεάν διάθεσης τους σε αυτούς που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Γιατί να προσφέρετε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο;
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο
• ικανοποιεί άμεσες και επείγουσες ανάγκες των συμπολιτών μας
• λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια καθώς η λειτουργία του εποπτεύεται τόσο από το Δήμο Σουλίου όσο και από την Περιφέρεια Ηπείρου
• φροντίζει, όλα τα προϊόντα που προσφέρονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, να καταλήγουν σε συμπολίτες μας που αποδεδειγμένα τα έχουν ανάγκη
• μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να λογοδοτήσει για το προς τα πού κατευθύνθηκε κάθε δωρεά που έλαβε (με σεβασμό πάντα στα προσωπικά δεδομένα των ωφελουμένων μας)
• αξιοποιεί κάθε δωρεά όσο μεγάλη η μικρή και αν είναι αυτή
• λειτουργεί με ένα πνεύμα αλληλεγγύης και όχι φιλανθρωπίας
• δέχεται προσφορές / δωρεές μόνο σε προϊόντα και όχι σε χρήματα
• είναι στη διάθεση οποιουδήποτε το επιθυμεί να το επισκεφτεί κατά τις ώρες λειτουργίας του.

Τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα χαρούν να σας ξεναγήσουν και να απαντήσουν σε όποιες απορίες έχετε.

Τι πρέπει να ξέρουν οι χορηγοί / δωρητές του Κοινωνικού Παντοπωλείου;
Οι επωνυμίες / λογότυπα όλων των χορηγών / δωρητών του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου θα:
• αναφέρονται στο έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό προβολής και προώθησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου με βάση την αξία της προσφοράς / χορηγίας τους
• παρουσιάζονται σε ειδικό ευδιάκριτο χώρο στους χώρους του Κοινωνικού Παντοπωλείου
• αναφέρονται στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου και της ΚΟΙΝΩΝΙΑ 3/3, σε ειδικό χώρο όπου θα αναγράφονται όλοι οι χορηγοί / δωρητές.
• συμπεριληφθούν στο υλικό των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν σχετικά με το Κοινωνικό Παντοπωλείο (ημερίδες, bazaar κλπ), ενώ θα υπάρχουν και προφορικές αναφορές από τους διοργανωτές της κάθε εκδήλωσης
• αναφέρονται στα δελτία τύπου που θα στέλνονται στα ΜΜΕ.
• αναφέρονται σε κάθε επαφή με τον Τύπο και τα ΜΜΕ γενικότερα. Ειδική αναφορά θα γίνεται για τους χορηγούς επικοινωνίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι θα μας βοηθήσουν στην προώθηση – προβολή των δράσεων μας αλλά και των εκδηλώσεων μας.

Αν επιθυμείτε να ενισχύσετε το Κοινωνικό Παντοπωλείο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2666360305 , 6949975520 (κα Έρρικα Ντούμα, κος Σπύρος Καραγιάννης)

Αμέσως θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις επόμενες ενέργειες. Σε περίπτωση που έχετε προτάσεις και ιδέες αναφορικά με δωρεές / χορηγίες, παρακαλώ μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Ελπίζουμε να σας έχουμε πολύτιμους συμπαραστάτες και να ανταποκριθείτε θετικά στο αίτημά μας.

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση.

In this article

Join the Conversation