Τα σύγχρονα εργαλεία Marketing για επιχειρήσεις Εμπορίου & Υπηρεσιών παρουσιασε o B. Παππάς

Στο ετήσιο Συνέδριο του ΣΕΚΑΦ που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα

Τα σύγχρονα εργαλεία Marketing για επιχειρήσεις Εμπορίου & Υπηρεσιών, ήταν το αντικείμενο του σεμιναρίου που πραγματοποίησε ο Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Marketing, Βασίλης Παππάς, στο ετήσιο Συνέδριο και Έκθεση του ΣΕΚΑΦ (Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών, Αντιπροσώπων Φωτογραφικών ειδών).

To συνέδριο πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα, στις 10/11, στο ξενοδοχείο Du Lac.

Ο Βασίλης Παππάς, αναφέρθηκε στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες που συνήθως παρουσιάζονται σε εμπορικές εταιρίες και εξέτασε πως οι ψηφιακές τεχνολογίες και το Internet Marketing μπορούν να βοηθήσουν αυτού του είδους τις επιχειρήσεις, ενώ παρουσίασε εναλλακτικά σενάρια που μεγιστοποιούν τα κέρδη της επιχείρησής

Σε σχόλιο του, ο Βασίλης Παππάς αναφέρει:
“Είχα την τιμή να είμαι ο βασικός εισηγητής του συνεδρίου όπου μιλήσαμε για θέματα marketing του κλάδου των Φωτογράφων. Η συζήτηση που έγινε και η διάδραση που υπήρχε ήταν πραγματικά εξαιρετική. Αυτό μου έδειξε ότι υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες Φωτογράφους να φύγουν από πρακτικές περασμένων ετών και να αναζητήσουν νέους τρόπους προβολής και προώθησης της δουλειάς τους. Ευχαριστώ τα μέλη του Συνδέσμου και τους διοργανωτές για την πρόσκληση.”

Ο Βασίλης Παππάς είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Marketing, και ιδρυτής του Epixeirein.gr. Από το 2009 βοηθάει Συμβουλευτικά, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και ελεύθερους επαγγελματίες, να αποκτήσουν μια υποδομή marketing για μια σταθερή ροή πελατών και εσόδων. Είναι κάτοχος Bachelor στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, και κάτοχος MBA in Marketing από το Πανεπιστήμιο του Liverpool.Αποστολή του είναι να δείξει στις επιχειρήσεις ότι με τον σωστό ΣχεδιασμόMarketing, και την χρήση κατάλληλων εργαλείων digital, μπορούν να ξεφύγουν από την οποιαδήποτε οικονομική κρίση, να εξελιχθούν, και να πετύχουν τους στόχους τους.

In this article

Join the Conversation