Μια ονειρική χρονιά ολοκληρώθηκε για την Μιχαέλα

Με μεγάλες προσδοκίες για το 2020

Μια σημαδιακή χρονιά για τη Μιχαέλα Λάκη ολοκληρώθηκε! Μια χρονιά, που μέσα από την πολύ σκληρή της δουλειά με τον προπονητή της Φοίβο Μιχαλόπουλο και και φυσικά της θυσίες και την στήριξη από τους γονείς της, είχε μερικά απίστευτα και προτόγνωρα για το ελληνικό τένις κατορθώματα που της ανοίγουν την όρεξη για ακόμα μεγαλύτερα.

Η Μιχαέλα έγινε η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια που κατακτά τουρνουά Junior (U18) της κατηγορίας 3! Ήταν νωρίτρα φιναλίστ σε άλλο ένα J3 τουρνουα, ενώ είχε κατακτήσει και το το τουρνουά της κατηγορίας J4! Ασύλληπτα πράγματα για μια δεκατετράχρονη τενίστρια, και όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα..

Παρόλα αυτά τα τρομερά επιτεύγματα η Μιχαέλα δεν έχει καθόλου χρόνο, ούτε μέρα να τα χαρεί, γιατί πολύ απλά θέλει να χαρεί ακάμα μεγαλύτερα και για αυτό τώρα έχει αφοσοιωθεί στη σκληρή προετοιμασία με τον Φοίβο και την ομάδα της, έτσι ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τη νέα σεζόν

Στις 15 Δεκέμβρη θα ταξιδεψει μαζί με το Φοίβο στη Γαλλία για να κάνει προπονήσεις για μια εβδομάδα στην Mouratoglou Tennis Academy όπου αναμένεται να αποκτήσει πολύ σημαντικές εμπειρίες δίπλα στον κορυφαίο Ελληνογάλλο προπονητή και τους υπόλοιπους κορυφαίους τενίστες που θα συναντήσει εκεί!

Αρχές Γενάρη αναμένεται η Μιχαέλα να συμμετέχει στο 1ο της τουρνουα για τη νέα σεζόν, έχοντας αφήσει στην προηγούμενη μια σπουδαία παρακαταθήκη, που ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι αποτελεί τη βάση και την αρχή, την αρχή μιας σπουδαίας καριέρας!

Γιώργος Καρανίκης

In this article

Join the Conversation