Έβαλαν μπρος την αξιοποίηση των μονοπατιών της Θεσπρωτίας

Στόχος η ένταξή τους στο ενιαίο δίκτυο του Epirus Trail

H πρώτη διερευνητική συνάντηση με φορείς και συλλόγους της Θεσπρωτίας για την αξιοποίηση των μονοπατιών της Περιφερειακής Ενότητας μέσα από το δίκτυο του Epirus Trail έγινε την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στην Περιφέρεια.

Η συνάντηση έγινε με τη συμμετοχή εκ μέρους της Περιφέρειας της Αντιπεριφερειάρχη για θέματα Περιβάλλοντος Σταυρούλας Μπραΐμη – Μπότση, του Περιφερειακού Συμβούλου Ηλία Γκαρτζονίκα, του Χαρητάκη Παπαϊωάννου από την Αναπτυξιακή Εταιρεία «Ήπειρος Α.Ε.» και άλλων υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας.

Παρέμβαση πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στο γενικό πλαίσιο της πρωτοβουλίας για την αξιοποίηση των παραδοσιακών μονοπατιών και της προσέλκυσης επισκεπτών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης κατατέθηκαν απόψεις εκ μέρους των εκπροσώπων των φορέων της Θεσπρωτίας, έγινε ενημέρωση για το πλάνο της Περιφέρειας για το σύνολο της Ηπείρου, ενώ συμφωνήθηκε και χρονοδιάγραμμα στο οποίο θα πρέπει να παρουσιαστεί η κοινή πρόταση των φορέων, ώστε στη συνέχεια να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις για την ένταξή της στο ενιαίο δίκτυο του Epirus Trail.

In this article

Join the Conversation