Η Πολιτιστική Ένωση Παραμυθιωτών Αθήνας για τις επερχόμενες εκδηλώσεις και τις εκλογές για το νέο ΔΣ

Ανακοινωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πολιτιστικής Ένωσης Παραμυθιωτών Αθήνας, σας εύχεται ολόθερμα ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΚΑΘΕ ΠΡΟΚΟΠΗ στο Σπιτικό σας με το Νέο έτος

Αγαπητοί φίλοι & συμπατριώτες, μέλη του Συλλόγου

Με την ευκαιρία των Γιορτών και μαζί με τις Ευχές μας, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τις προσεχείς μας εκδηλώσεις:

– Η εκδήλωση της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, προσφορά του Συλλόγου μας, θα γίνει στις 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ. στον χώρο του 1ου ορόφου του Ξενοδοχείου STANLEY, Οδυσσέως 1, Πλατεία Καραϊσκάκη- Στάση Μετρό ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ.

– Η εκδήλωση του Ετήσιου Χορού, θα γίνει στις 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:30 μ.μ., στη μεγάλη Αίθουσα Εκδηλώσεων, με την άνεση και την αισθητική του πολυτελούς Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 52.
Το πλήρες μενού (σαλάτες, ορεκτικά, κυρίως πιάτο και γλυκά) σε μπουφέ με απεριόριστη κατανάλωση αναψυκτικών, μπύρας και εμφιαλωμένου κρασιού, κοστίζει 23 € ανά άτομο.

Θα έχουμε φροντίσει να έχουμε και ζωντανή μουσική για να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε ένα ξεχωριστό και όμορφο Κυριακάτικο μεσημέρι.

Φίλοι μας, μετά από την επιτυχία των εκδηλώσεων των προηγούμενων ετών, που οφείλεται κυρίως στην αυθόρμητη προσέλευσή σας και επειδή, πραγματικά απολαμβάνουμε την επαφή με τους φίλους και συμπατριώτες Παραμυθιώτες και επιθυμούμε τη διατήρηση και ανανέωση των φιλικών αυτών σχέσεων, πρέπει να γνωρίζετε ότι είστε η δύναμή μας, αυτή που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για να «ζωντανέψει» ο Σύλλογός μας.

Γι αυτό και σας περιμένουμε όλους με φίλους και δικούς σας.

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης του Χορού, με το δεδομένο της δέσμευσης της μεγάλης Αίθουσας Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, προκειμένου για τη δική μας άνεση και εξυπηρέτηση, είναι απόλυτα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η τηλεφωνική ειδοποίηση για την παρουσία σας και τον αριθμό ατόμων της συντροφιάς σας (το αργότερο ως 25 Φεβρουαρίου 2020), στα τηλέφωνα: Γεώργιος Ζαρανίκας: 2103808363, Φρίντα Πατσιούρα: 2106003920, Μερόπη Γούσια: 2108143164, Σπύρος Ντόκος: 2103822496, Δημήτριος Τάτσης:6945400825, Θωμάς Μπίκας: 6972112957, Κική Σοφία:6946127782, Γιάννης Χόβολος: 2167003130

– Η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Συλλόγου μας για τις Αρχαιρεσίες με σκοπό την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής-βάσει του Καταστατικού του Συλλόγου μας- θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10 ΜΑΙΟΥ 2020 και ώρα 11:00 π.μ., στην Αίθουσα του 7ου ορόφου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, Κλεισθένους 15, Αθήνα και καλείσθε να παρευρεθείτε όσο το δυνατόν περισσότεροι και όποιοι ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για τον εμπλουτισμό του Δ.Σ. και με νέα Μέλη, προκειμένου για την ανανέωσή του και την αντικατάσταση παλαιών Μελών, που επί έτη παραμένουν στο Δ.Σ. λόγω μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος από άλλα Μέλη του Συλλόγου μας.

Με την ελπίδα ότι θα ανταποκριθείτε με την παρουσία σας στο κάλεσμα του Δ.Σ. του Συλλόγου μας

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Γεώργιος Ζαρανίκας
Η Γραμματέας Μερόπη Γούσια

 

In this article

Join the Conversation