Γιορτασαν με τα παιδιά τους, οι Αστυνομικοί της Θεσπρωτίας

Ποιους ευχαριστεί η Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Το Σάββατο διοργανώθηκε στο Κ.Δ.Α.Π. «Το δέντρο της γνώσης», υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας και με την πολύτιμη συνδρομή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Θεσπρωτίας και της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Θεσπρωτίας (I.P.A.) η καθιερωμένη πλέον ετήσια Χριστουγεννιάτικη παιδική εορτή για τα παιδιά του Αστυνομικού και Πολιτικού Προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας του Νομού μας.

Το προσωπικό του Κ.Δ.Α.Π. υποδέχθηκε με ιδιαίτερη καλοσύνη και αγάπη τα παιδιά μας και τους προσέφερε ένα πλούσιο πρόγραμμα με πολλές δραστηριότητες που γέμισε τα προσωπάκια τους με χαμόγελα, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον τους μέχρι το τέλος χαρίζοντάς τους έτσι μια αξέχαστη εμπειρία.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως το προσωπικό του Κ.Δ.Α.Π. «Το δέντρο της γνώσης» για την άρτια και αφιλοκερδή διοργάνωση της παιδικής Χριστουγεννιάτικης γιορτής καθώς επίσης και τα Super Market Γκαμπρέλας και Σκλαβενίτης τα οποία υποστήριξαν την γιορτή με κάθε είδους γλυκίσματα και εδέσματα για τα παιδιά μας.

Ήταν ένα υπέροχο απόγευμα για γονείς και παιδιά και να ευχηθούμε και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να γιορτάσουμε και πάλι.

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο Έτος.

In this article

Join the Conversation