Εντείνει την ανθρωπιστική του δράση τις ημέρες των Χριστουγέννων

Δώρισε ρουχισμό σε άπορες οικογένειες

O συμπατριώτης μας Αριστοτέλης Σουλιώτης, είναι γνωστός για την φιλανθρωπία του και την ανθρωπιστική του δράση. Τις ημέρες των εορτών, εντείνει την δράση του με σκοπό όσον το δυνατόν περισσότεροι συνάνθρωποι μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά και άλλα προβλήματα, να αισθανθούν πως δεν είναι μόνοι τους.

Εχτές Πέμπτη, βρέθηκε στη ιερά μονή της Παναγίας της Ντουραχάνης στα Ιωάννινα μαζί με καλούς του φίλους .

Με τη βοήθεια πολλών φίλων αλλά και γνωστών από τη Θεσπρωτία δώρισαν ρουχισμό σε άπορες οικογένειες αλλα και τροφιμους του οικοτροφειου.

Μιλώντας στην paramythia-online.gr, o Αριστοτέλης σημείωσε:

“Αυτές τις άγιες μέρες δεν πρέπει κάποιος να εστιάζει σε στολισμούς και σε θεαματικά κτίρια και δέντρα. Αυτές τις γιορτές πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι προσφέροντας αγάπη και αλληλεγγύη στο διπλανό μας. Επισκεφτήκαμε το οικοτροφείο της μονής και μας ξενάγησαν συμπαθέστατες εθελόντριες που η προσφορά τους είναι ανεκτίμητη όσο και η βοήθεια τους στα παιδιά αλλά και σε οικογένειες.Από σήμερα λοιπόν που τους γνώρισα έχουν την εκτίμηση αλλά και την προσφορά μου σε ότι χρειαστούν. Εύχομαι καλές γιορτές και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Και να θυμάστε ότι δε σας αρέσει και σας περισσεύει δεν είναι για πέταμα . Κάποιος το στερείται, κάποιος το επιθυμεί δωρίστε το. Η ευτυχία ενός ανθρώπου είναι μεγαλύτερος πλούτος από όλα τα λεφτά του κόσμου.”

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!