Και επίσημα διοικητής της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού – Ακτοφυλακής, ο υποπλοίαρχος Αντώνης Μάζης | ΒΙΝΤΕΟ

Η τελετή παράδοσης παραλαβής

Ανέλαβε τα καθήκοντά του, την Τρίτη 7 Ιανουαρίου, στην Ηγουμενίτσα, ως διοικητής της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, ο υποπλοίαρχος Αντώνης Μάζης.

Παρέλαβε τα ηνία από τον υποναύαρχο Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο σε ειδική τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο “Πάνθεον”.

Και ο κ. Μάζης και ο κ. Λαμπρόπουλος, ικανότατοι και οι δύο αξιωματικοί, στους χαιρετισμούς τους, αναφέρθηκαν στο σημαντικό έργο, που επιτελεί το Λιμενικό Σώμα, που αποτελείται από αξιόμαχο στελεχιακό δυναμικό.

Μεταξύ των παρισταμένων ο βουλευτής Βασίλης Γιόγιακας, ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Πιτούλης, οι δήμαρχοι Σουλίου, Φιλιατών και Πάργας, Γιάννης Κραγιάννης,  Σπύρος Παππάς και Νίκος Ζαχαριάς, ο αναπληρωτής του αστυνομικού διευθυντή Θεσπρωτίας, Αστυνομικός υποδιευθυντής Χρήστος Γρίβας, ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Θεσπρωτίας Πύραρχου Γκιόκα Λεωνίδα, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Να σημειωθεί ότι η 3η Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, με έδρα την Ηγουμενίτσα, έχει περιοχή δικαιοδοσίας τις λιμενικές αρχές, που λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Ιθάκης, Λευκάδας, Κέρκυρας, Αιτωλοακαρνανίας επί των ακτών της βορείως της άκρας Πετηνάρι, Άρτας, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!