Για «συνδικαλιστική μαφία» της ΓΣΕΕ κάνει λόγο ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ

Ανακοίνωση για συνέδριο της ΓΣΕΕ, με βάση το καταστατικό της

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας καταδικάζει τις αποφάσεις της «συνδικαλιστικής μαφίας» της μεγαλύτερης συνομοσπονδίας εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα για την διεξαγωγή νόθου συνεδρίου, επιτηρούμενο από την κυβέρνηση, εισαγγελείς και ΜΑΤ.

Για ακόμα μια φορά, η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ επιβεβαίωσε τον αντεργατικό της ρόλο. Ανακοίνωσε συνέδριο παρωδία για τις 25 Φλεβάρη!

Η προδοτική ηγεσία της ΓΣΕΕ που στέκεται απέναντι από τα προβλήματα και μακριά από τους εργαζόμενους, προκειμένου να διατηρήσει τους νόθους συσχετισμούς στα όργανα της, δεν διστάζει να προχωρήσει σε συνέδριο express τόσο όσο χρειάζεται να γεμίσει μία κάλπη, ζητώντας και την προστασία της κυβέρνησης, των εισαγγελέων και των ΜΑΤ.

Απαιτούμε να γίνει γνήσιο συνέδριο, με βάση το καταστατικό της ΓΣΕΕ που αφορά τόσο τη νομιμοποίηση των συνέδρων όσο και τη χρονική διάρκεια του συνεδρίου, προκειμένου να τοποθετηθούν οι παρατάξεις, οι αντιπρόσωποι, να γίνει συζήτηση για τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους και να αποφασίσουν με δημοκρατικές διαδικασίες.

Η κυβέρνηση φέρει μεγάλη ευθύνη! Καμιά δουλειά δεν έχει να παρεμβαίνει και να καθορίζει τις διαδικασίες του συνδικαλιστικού κινήματος!

Εδώ και τώρα γνήσιο συνέδριο της ΓΣΕΕ, χωρίς νόθους αντιπροσώπους, εργοδότες, ΜΑΤ και κρατική βία! Κανένα συνδικάτο της χώρας να μη νομιμοποιήσει συνέδρια με ΜΑΤ και κρατική βία! Τα συνέδρια των Συνδικάτων είναι υπόθεση των εργατών κι όχι των εισαγγελέων και των αφεντικών.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!