Το νέο συντονιστικό όργανο πολιτικής προστασίας του δήμου Σουλίου

Ονόματα

Mε απόφασή του ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, συγκροτεί το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας για την πρόληψη, ετοιμότητα, αντιμετώπιση και αποκατάσταση καταστροφών εφόσον συμβαίνουν εντός των ορίων του Δήμου Σουλίου, αποτελούμενο από τους:

1.- Τον Δήμαρχο Παραμυθιάς, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή του τον νομίμως αναπληρούντα αυτόν.
2.- Τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Σουλίου κ.κ. Μπέλλος Θεοφάνης & Αναστασόπουλος Δανιήλ, με αναπληρωτές τους αντίστοιχα τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Καλόγηρο Βασίλειο & Κωσταρά Σταύρο.
3.- Τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας κ. Θωμά Γ. Πιτούλη , με αναπληρωτή του τον νομίμως αναπληρούντα αυτόν.
4.- Τον Αστυν. Υποδιευθυντή Γρίβα Χρήστο του Αθανασίου του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς, με αναπληρωτή του τον Κατέρο Ευάγγελο του Γεωργίου.
5.- Τον Ανχη (ΜΧ) Κίτσιο Ανδρέα Δκτής ΤΕΘ Ηγουμενίτσας αναπληρούμενος από τον νόμιμο αναπληρωτή του.
6.- Τον Επιπυραγό Πανταζή Ευάγγελο του Κων/νου, Αξιωματικό της Π.Υ. Ηγουμενίτσας με αναπληρωτή τον Επιπυραγό Μπέλλο Ευάγγελο του Χρήστου, Προϊστάμενο του Πυρ/κου Κλιμακίου Παραμυθιάς.
7.- Τον υπάλληλο της Διεύθυνσης Δασών Θεσπρωτίας κ. Παπαδημητρίου Γεώργιο του Δημητρίου –Δασολόγος, με αναπληρωτή τον επίσης Δασολόγο κ. Χαντζάρα Ιωάννη του Γεωργίου .
8.- Τον Προϊστάμενο Τ.Υ. Πολ/μιας και Περιβάλλοντος του Δήμου Σουλίου κ. Παππά Γρηγόριο, με αναπληρωτή του την υπάλληλο του Δήμου Σουλίου κ. Παππά Σπυρίδων.

Ο σκοπός, οι αρμοδιότητες, το έργο και ο τρόπος λειτουργίας του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας προσδιορίζονται από τις διατάξεις του Ν. 3013/2002 και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δήμου Σουλίου.

In this article

Join the Conversation