Γλυκη | Ανοιχτή επιστολή για το δίκτυο ύδρευσης

Των ενεργών πολιτών της κοινότητας

Η κοινότητα Γλυκης ταλαιπωρείται χρονια τωρα με προβλήματα στο δίκτυο ύδρευσης μας.

Αγανακτισμένοι λοιπόν απο χρόνιες διακοπές στην υδροδότηση μας,και δη σε τουριστικές περιόδους,αποφασίσαμε να ψάξουμε μόνοι μας λύση στο πρόβλημα αυτο.

Μετα την εκκωφαντική απραξία της προηγουμενης Δημοτικης Αρχης,απευθυνθηκαμε στον τωρινο Δημαρχο κ.Καραγιαννη με μελετη απο την εταιρεια METAQUA που επιλύει μια για παντα το πρόβλημα της αποφραξης των σωληνώσεων του δικτυου νερου απο ανθρακικα αλατα με τοποθέτηση συσκευής συστηματος max-magnetic.

Η Δημοτικη Αρχη αποφάσισε πως ο κ.Τζιτζηρας Αλεξανδρος Γεωλογος-Μηχανικος δεν είναι σαφής στη έκθεση του και δεν αποτελεί λύση το σύστημα που μας πρότεινε,παρόλο που η εν λογο Εταιρεία έκανε σαφές σε περιπτωση που δεν αποδωσει η συσκευη τοποθετησης στο δικτυο max-magnetic θα επιστρέψει την δαπάνη αγοράς της στο Δημο μας.

Στο σημείο αυτο να τονίσουμε πως ο κ.Τζιτζηρας είναι Δρ μηχανικός -γεωλόγος και τ.δευθηντης ινστιτούτο γεωλογικών και μεταλλευτικών ερευνών ( ΙΓΜΕ) με ερευνητικό εργο αναγνωρισμένος παγκόσμιος (υποτροφος επιστημονικός ερευνητής του ΟΗΕ) και έδωσε όλες τις εγγυήσεις στο Δημο μας για την αποτελεσματικότητα της συσκευής.

Να τονίσουμε πως το θεμα αναδείχθηκε απο την Δημοτικη παράταξη “Τόπος Αξιών” Νικόλα Κατσιο και τον Δημοτικό Συμβουλο κ.Σουλακη Αναστασιο στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης την Τέταρτη 29/04/20 και ώρα 18.00,χωρίς ο Δήμαρχος να δίνει σαφείς απαντήσεις στο εν λόγω ερώτημα του κ.Σουλακη Αναστασιου.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατι ο Δήμαρχος καταφεύγει σε απευθείας αναθέσεις έργων αντικατάστασης σωληνώσεων του δικτύου μας αφού έχει στα χέρια του μια μόνιμη λύση πολυ πιο οικονομική και απο την αντικατάσταση σωληνωσεων υδρευσης του υπαρχοντος δικτυου ενος μόλις χιλιομέτρου.

Με τιμή
Ενεργοί Πολίτες της Κοινότητας Γλυκης.

In this article

Join the Conversation