Ο υπ. επικοινωνίας της TUI Ν. Ευρώπης Ευ. Γεωργίου στην paramythia-online, για την επανεκκίνηση του τουρισμού

H σεζόν δεν είναι χαμένη

«Οι κρατήσεις που είχαν γίνει, πριν τον Covid19, για Ιούλιο και Αύγουστο παραμένουν ενεργές στο σύστημα της TUI. Δεν θεωρούμε οτι η σεζόν είναι χαμένη. Η αυξημένη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα του Ομίλου της TUI είναι μια ακόμα απόδειξη του σταθερού ενδιαφέροντος για ταξίδια και διακοπές σε καλοκαιρινούς προορισμούς». Τη δήλωση αυτή έκανε στην paramythia-online.gr ο υπεύθυνος επικοινωνίας της TUI Νότιας Ευρώπης Ευάγγελος Γεωργίου, αναφερόμενος στην επανεκκίνηση του τουρισμού.

Ο Ευάγγελος Γεωργίου  αναφερόμενος στην Ελλάδα, σημείωσε πως έχουμε προετοιμαστεί καλά για την επανέναρξη των δραστηριοτήτων, όπως και οι Βαλεαρίδες η Κύπρος, η Κροατία και η Βουλγαρία.

Ο Ευάγγελος Γεωργίου τόνισε πως η TUI επικεντρώνεται στην από κοινού προσπάθεια με τους συνεργάτες που βρίσκονται σε ταξιδιωτικούς προορισμούς έτσι ώστε να διασφαλίσει την ομαλή επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων της μετά τη χαλάρωση των μέτρων και των ταξιδιωτικών περιορισμών που ορίστηκαν λόγω του Covid 19 και επηρέασαν τόσο τις αγορές όσο και τους προορισμούς, ενώ σημείωσε πως «εργαστήκαμε μαζί με τους ξενοδόχους με σκοπό να παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση με συγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα και προϋποθέσεις με στόχο να είμαστε όλοι έτοιμοι για την επόμενη ημέρα της άρσης των ταξιδιωτικών οδηγιών»

Αναφερόμενος στις πωλήσεις ο υπεύθυνος επικοινωνίας της TUI Νότιας Ευρώπης Ευάγγελος Γεωργίου, τόνισε πως «οι διακοπές μας συνεχίζουν να πωλούνται για το καλοκαίρι του 2020 και το χειμώνα 2020/21 σε όλες τις χώρες προέλευσης του Ομίλου. Το καλοκαίρι του 2021 είναι ήδη προς πώληση στις περισσότερες από τις αγορές μας, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία»

«Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους συνεργάτες μας στους ταξιδιωτικούς προορισμούς και σχεδιάζουμε δράσεις για την αύξηση της ζήτησης και την τόνωση των πωλήσεων σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές. Με την επανεκκίνηση των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων, θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε και πάλι το καλύτερο διαθέσιμο προϊόν για τους πελάτες μας» κατέληξε στην δήλωση του στην paraythia-online.gr, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της TUI Νότιας Ευρώπης

In this article

Join the Conversation